Yatsan Yüksek Beklentiler, Hayal Kırıklığına Uğratan Yatak

Yatsan Yüksek Beklentiler, Hayal Kırıklığına Uğratan Yatak
İlknur
14 Nisan 2024 16:10

Serta Perfect Sleeper Twin yatağı, ciddi bel fıtığı rahatsızlığım nedeniyle tercih ettim. Ancak yatak çok kalitesiz çıktı ve ağrılarımı daha da artırdı. Hilton otellerinin süit odalarında kullanılan özel bir yatak olduğu pazarlama stratejisiyle satıldı. Ürünü, piyasa fiyatının çok üzerinde bir ücret ödeyerek satın aldım. Ürünle ilgili yaşadığım sorunlar nedeniyle çok üzgün ve pişmanım. Firma temsilcisi, iade hakkım olmadığını, ancak kesinti ödeyerek yalnızca değişim yapabileceğimi bildirdi. Yanlış yönlendirmeyle satış yapıldığını düşünerek, ödediğim ücretin iadesini talep ediyorum. Ürünün kalitesizliği, fotoğrafta bile net bir şekilde anlaşılabilir.

Bu hafta sonu alacaktım iyi ki okudum. Etikette basım hataları var, renk kaymış, cümleler devrik, reliet diye bir kelime yok İngilizce'de. Sahte gibi, çok şaşırdım. En güvendiğim markaydı Yatsan. Yenisini arayacağım.

Yatakta Çökme Sorunu Ve Çözüm Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet

İlyas
30 Eylül 2025 16:35

Şubede Denediğimiz Yatsan Marka Yatak İle Teslim Edilen Yatak Farklı.

Gökhan
13 Şubat 2024 12:25
Dilber sonuçtan çok memnun

Dilber
08 Ağustos 2023 13:39
"Tüketici Hakları Mahkemesinin tarafını haklı bulmadı sebebi ile ürün değişimi yapıldı. Fakat yatağın bu şekilde döşemesinin tüylenmesinln kullanıcı hatası olması konusunda ısrar eden firmanın sattığı yatakların alet olmadan kullanılmaması konusunda müşterilerin uyarması gerekli"