Yatsan Yatak Kimyasal Kokusu

14 Mayıs 2024 02:22

2019 yılında Yatsan'dan aldığımız yatağı 1 sene kullanıp çökmeler sebebi ile garantiye gönderdik. Uzunca bir süre gelmesini bekledik. Yatak bugün geldi fakat kimyasal kokusundan yatamadık. 4 aylık oğlumda bizimle yatıyor ve çocuğum birkaç saat bile olsa ne yazık ki bu kokuyu solumak durumunda kaldı. Yazıklar olsun güya en iyi markayı aldığımızı düşündük. Kendimizi geçtim artık bebeğim buna maruz kaldığı için yaşadığım öfkeyi anlatamam. Çok çok üzgünüm. Kokunun nasıl çıkacağını araştırmak için dolaşırken burada bizimle tamamen aynı sıkıntıyı yaşayan bir aile gördüm. Gelen ekip yatağı havalandırmamız gerektiğini söylemedi bile ki anladığım kadarıyla zaten havalandırmak bir şey ifade etmiyor. Bu kimyasalın ne kadar tehlikeli olabileceğinin farkında mısınız? Özellikle küçücük bedenler için. Bir daha asla! Ve eğer en ufak bir solunum sıkıntısı yaşarsak hukuki yollara başvuracağım! Çünkü çözüm yolu olduğunu sanmıyorum.

14 Mayıs 2024 13:48 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Yatsan Müşteri İlişkileri

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
11 Ağustos 2024 04:38
Serkan sonuçtan çok memnun

Serkan
06 Ocak 2024 10:22
"İlginize Teşekkür ederim"
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Kimyasal Koku Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Aykut
18 Ocak 2025 17:19
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Yatsan Yatak Kokusu- Etrafa Yayılıyor

14 Temmuz 2023 09:57
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Yoğun Kimyasal Koku Nedeniyle Çocuğumuzun Sağlığı Tehlikeye Girdi

Recep