Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Yatsan Yatak Çökme Sorunu

30 Temmuz 2024 15:35

*Yatsan switzerland Premium Plus* 160-200 yatağı 07.072024 satın aldık. 11.07.2024 eve teslim edildi. Ertesi gün bile yatılan yerde çökme belli oluyordu iki tarafta da. Daha hafta olmadan sorun olunca Müşteri Hizmetleri Çağrı Merkezini aradık ve servis açtılar. 24.07.2024 de servis geldi ve sorunun baza kaynaklı olduğunu baza kapaklarının değişmesi gerektiğini söyledi. Baza için Bellona servisi çağırdık ücretli değişim yaptıracağımız halde servis baza da sorun yok biz ücret alır baza kapağını değişiriz siz istediğiniz için ama sorun çözülmez baza kapağında çökme yok dedi. *Yatsan da yatağı yerde 1 hafta kullanın orta da yatın çökme eşitlenir diyor.* Bu nasıl bir yaklaşımdır. Nasıl otellerin en çok tercih ettiği ürün diye reklam yapılır anlamadım para bu kadar kolay mı kazanılıyor. Yatsan ın Ürünün arkasında durmalarını bekliyoruz. Yatak teslim edildikten iki gün sonra yatak ve 2 alez bugün teslim edilecek diye tekrar aramışlardı. Bizde yatağın 2 gün önce teslim edildiğini söyledik "pardon yanlış aradık" deyip kapadılar. Bize defolu ya da teşhir ürünü mü geldi diye düşüyoruz açıkçası 1 haftada yatak çökünce. Yatsan yatak hatalarını kabul etmiyor. Daha 1 ay olmadan ortaya çıkan sorunu çözmüyor. Garanti süresinde hatalarını düzeltmiyor. 1 ay bile kullanmadığımız yatakta çıkan bu sorunun bir an önce Yatsan firmasının çözmesini bekliyoruz. Tüketici Mahkemesi'ne kadar gitmek zorunda kalmadan.

profile profile profile
30 Temmuz 2024 15:38 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak görüyoruz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Yatsan Müşteri İlişkileri

Yorumlar (8)

Emin
Emin

Destekliyorum aynı sorun oldu Yatsan pişmanlıktır. Benim şikayetime de destek olursanız sevinirim

Yatsan Yatak Çökme Sorunu
Mahmut

Yatsan pişmanlıktır bizi 10 bin tl fazla ödemek durumunda bıraktılar ve hiçbir şekilde yardımcı olmadılar sosyal medyadan bizi engelleyerek çözüm buldular

Ömer
Ömer

Yatsan Switzerland Premium Çift Taraflı Yatak almayı düşünüyordum bu şikayetler sonrası mesafe koydum, firma problem ile ilgilendi mi? Servis hizmeti nasıl

Mahmut

Öncelikle daha önce hiç kullanmadığımız ve deneyim sahibi olmadığımız gittiğimiz otellerde hangi yatak kullanıyorsunuz sorusuna cevap olarak bildiğimiz Yatsan firmasının bizi fiyat olarak mağdur etmesini anlatacağım. 08.10.2024 tarihinde Yatsan Beytepe kendi franchise olmayan mağazasından 2 adet Switzerland Essential Soft 160*200 yatak aldık, bir arkadaşımla beraber. Orada bulunan a** Bey sağ olsun bize çok fazla yardımcı olarak ve haftaya zam geleceğini söyleyerek, burası bizim problemimiz olan bölüm, zam geleceğini söyleyerek biz de aceleyle yatağımızı aldık ve paramızı ödedik. Bu arada biz Yatsan'ı aynı zamanda f**** a****** programında patronun konuşmalarıyla da sevdik. Haftaya zam gelecek diye biz 2 adet yatağa ödememizi yaptık, yatak başına 23.200 TL vererek. Firmanın bırakın zammı, daha bir ayı geçmeden bizim aldığımız yatağı halen aynı fiyat, bu arada 18.560 TL'na sattığını gördük ve şok olduk. Firmayı aradığımızda bize aradaki farkı nasıl yapmamız gerekir? Biz neden fazlaya alıyoruz?

Derya
Derya

Aldığınız yatak çıkarılabilir bambu pedli olan modeliydi benimde tek problemim çökme sorunu. Orta sert yatak istememe rağmen sırf bu sorunu yaşamamak için bile bu modele yöneldim eğer bundada çökme sorunu olduysa vazgeçim

İşıl
İşıl

Bel ağrılarım nedeniyle yaklaşık 1.5 yıl önce paraya kıyıp Yatsan'dan Caramel model yatak aldık, daha 3. Gün her iki tarafı çöktü, değişim yapıldı tekrar Caramel model yatak geldi, o da çöktü, bunun üzerine hiç sorunu olmayan sapasağlam bazamızı sırf Yatsan teknik servisi önerdi diye değiştirdik ve tekrar çökme sorunu yaşamamak adına switzerland Premium Plus yatak aldık, bel ağrılarım hiç azalmadığı gibi ek olarak omuz ve sırt ağrıları eklendi, bu arada tatile gittiğimizde kaldığım otel yataklarında ilginç olarak ağrı azalıyor veya olmuyordu, ağrılar nedeniyle switzerland Premium Plus'ı da iade edip yerine Seally Lovell sense yatak aldık, bu yatakla birlikte eşimin de beli ağrımaya başladı, artık yatak değiştirme sürecinden bıktığımız için bu yatakla idare edelim dedik, sonuç olarak yatağın her iki tarafında çökme ve eşimde de bende de dayanılmaz bel ağrıları mevcut, Yatsan'ın teknik servisiyle uğraşmaktan bıktım, gidip Yataş marka yatak alacağım, yatak ve baza için 30000 TL civarı para harcadım, çöp oldu.

Nazli
Nazli
Şikayeti Çözüldü

Serta perfect sleeper almıştım, gece boyuncaki bel ağrım iyice artınca farklı bir yatak denemeye karar verdim... 1 gecede fark etti, sonunda uyku uyuyabildim... Mağazada denerken hiç anlaşılmıyor başınıza gelecekler

Ahmet
Ahmet

Almayı düşündüğüm bir yataktı vazgeçtim. Mağazada otellere verildiği, iç malzemesinin yüksek kalite olduğu iddia ediliyor. Acaba Yatsan bu takındığı tavrı ve umursamazlığı 100 yatak siparişi geçen bir projede otel sahiplerine yapabilir miydi?

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
16 Mayıs 2024 15:46
Yatsan Marka Yatak Çökmesi
Süleyman sonuçtan çok memnun

Yatsan, Çöken Switzerland Yatak

Süleyman
03 Haziran 2024 18:01
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Yatsan Yatak Ve Baza Arızasıyla Hayal Kırıklığı

17 Nisan 2025 23:35