Yatsan Perfect Sleeper Rahat Değil

27 Nisan 2023 11:01

Yaklaşık 7 sene önce Serta Perfect sleeper twin yatak aldım. Yatağa alışmanın biraz zaman alabileceği, alışma sürecinde ağrı olabileceği vb. Şeyler söylendi. Ancak alıştıktan sonra çok rahat ve konforlu bir yatak olduğu söylendi. Fakat bu yatağı kullandım kullanalı kesinlikle her tarafım ağrımış olarak kalkıyorum yataktan, yatak gömülüyor. Sorunu hep kendi kas-iskelet sistemimde aradım ancak misafirlik, iş, seyahat gibi nedenlerle başka yatak kullandığımda hep daha rahat ettim. Sıradan kanepe dahi daha rahat gerçekten. Yatakta ikinci yıldan itibaren çökmeler oluştu. Ancak dediğim gibi yatağın konforu ve müşteri memnuniyeti öyle bir anlatıldı ki başlarda sorunu pek yatağa bağlamadım açıkçası. Ancak internette yatakla ilgili benzer şikayetleri görünce bizim yatağımızın hatalı ve sorunlu olduğuna şüphem kalmadı. Bu durumu aldığım bayiye ilettiğimde ise yatağın ücret karşılığında incelenip tamir edilebileceği söylendi. Bunu söylemeden önce keşke sattıkları yatakta gerçekten bir hata, problem vb. Olup olmadığı kontrol edilseydi, o kadar para verdiğimiz yatakta hiç rahat edemedik.

30 Nisan 2023 18:13 (Şikayetten 3 gün sonra)
05 Mayıs 2023 18:40

Sağlanan görüşmede tarafınızca yapılacak bir şey olmadığı ifade edildi. Maalesef herhangi bir çözüm sağlanmamıştır.

Yatakta Çökme Sorunu Ve Çözüm Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet

İlyas