25 Ekim 2023 00:34

Birkaç ay önce aldığımız Yasomi hamur karma makinem çalışırken değişik sesler çıkarmaya başladı. Servisi arayıp durumu anlattık ve garantisi olduğu için servise göndermemizi istediler. Gönderdik ve "servis takip" sistemlerinden ne olup bittiğini takip etmeye başladık. Yaklaşık 20-25 gün geçti ve bugün baktığımızda ürünün normal çalıştığını ve hiçbir işlem yapmayarak "alıcı ödemeli" geri gönderdiklerini gördük.
Şimdi, üründe problem olmasa daha yeni aldığımız ürünü size neden gönderelim? Ve hiçbir işlem yapılmadığı için mi kargoyu "alıcı ödemeli" gönderiyorsunuz? Nasıl bir servis, nasıl bir garanti anlayışınız var pes yani!

25 Ekim 2023 00:24
Yasomi Hamur Yoğurma Makinesi Arıza

Ürün 24.10.23 tarihinde kendim gidip kargodan teslim aldım. Kargoyu açtığım da kapağın kırık olduğu gördüm bu durumu teknik servise ilettim ve gün içerisinde dönüş yapılmadı. Hem ürün 20 gün orada kalıp arıza yoktur deniyor ve ürünüm kırık geliyor. Bana acil dönüş yapılmasını bekliyorum. İki resim yüklüyorum ilki servise sağlam giden ürün 2. İse elime kırık ulaşan ürün.

15 Mayıs 2024 15:24

Bu kadar şikayet etmeme rağmen bir sonuca ulaşamadım firmadan hiçbir dönüş de sağlanmadı eğer bu markayı düşünüyorsanız düşünmeyin yetkili servisleri de iyi değil

Efe sonuçtan hiç memnun değil

Yasomi Hamur Yoğurma Makinesinden Çıkan Değişik Sesler

23 Ekim 2023 22:19

12 Ocak 2024 00:03
Ersen sonuçtan çok memnun

21 Mayıs 2025 13:23
"Şikayet etmesem, sorun ne zaman çözülüp, mağduriyetim giderilecekti? Acaba. Teşekkürler."
Tekrarlayan Servis Sorunları Ve Kargo Hasarı Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum
Gül sonuçtan çok memnun

28 Aralık 2024 19:08
"Schafer dan kübra hanım çok ilgilendi teşekkür ederim"
Tamir Edilmeyen Hamur Yoğurma Makinesi Ve Yanlış Ücretlendirme
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
26 Ağustos 2023 14:29