Enes sonuçtan memnun değil

Yamaha Rayzr İle Yaşanan Sorunlar

Yamaha Rayzr İle Yaşanan Sorunlar
14 Ekim 2024 22:30

Şu anda daha 1000 km olmamış bir motorum var Yamaha Rayzr.

Alacak arkadaşlara önerimdir:

1. Kayışında sıkıntı var, motor gitmiyor ve bu genel bir problem. Biz 4 kişi aldık, motor hepimizde aynı sorun var.

2. Ön amortisör o kadar kötü ki en ufak çukuru kollarınızda hissediyorsunuz. Servise sorduğumda normal deniliyor ama Çin malı motorda bile böyle sıkıntı olmuyordu.

3. Dijital ekranında ekranın üstündeki düğme çatlıyor ve su alma ihtimali var, garanti karşılamıyor. Bu, 4 arkadaşımdada aynı. Firma hiçbir şekilde malının arkasında durmuyor.

Yamaha Rayzr alacak arkadaşlara önerimdir: Bu yazdığım sorunlar diğer arkadaşlarımda da mevcut ve firma, kullanıcı hatası deyip ürünün arkasında durmuyor.

15 Ekim 2024 10:30 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız durumdan ötürü üzgün olduğumuzu iletmek isteriz. Karşılaştığınız durumla ilgili tespit yapılabilmesi adına yetkili servislerimizden hizmet alabilirsiniz. İyi günler dileriz. Saygılarımızla. Yamaha motor Türkiye

15 Ekim 2024 10:57

Yetkili servise gittim hiçbir konuda yardımcı olamadılar bir daha da bulaşmam zaten bunu diğer alacak arkadaşlarda bilgilensin alacakları motoru iyi tanısınlar 4 adet rayzr aldık bu saydığım arızalar 4 ündede var bilginize

Bekir
Bekir

Bu yorumdan sonra kesinlikle almaktan vazgeçtim. Diğer alternatiflere bakacağım.

Okan
Okan

Teşekkür ederiz yorum için Rayzr motoru bağlayacaktım ama yorum kafamı kurcaladı ve duraksadım yani biz hem TR de bu kadar zor para kazanırken zorla aldığımız ve yatırım yaptığımız ürünlerde sorun çıkması çok üzdü açıkçası. Firma büyük tabi bizim gibi tüketici nasıl hak arasın zaten hukukta yok.

Enes

Bu motor yatırımlık değil kesinlikle almayın eğer yatırım için alacaksanız site fiyatları uçuk ama bayi 104.000 ₺ ye satıyor şu an

Kaan sonuçtan memnun değil

Yamaha Rayzr Motor Üretim Hatalı Çıktı

11 Temmuz 2024 17:58
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Rayzr Scooter Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Zaman Kaybı

09 Aralık 2024 14:20
Yurdanur sonuçtan hiç memnun değil

Yamaha Motosiklet Rayzr Model Ürün Mağduriyeti

26 Eylül 2024 16:27