Murat sonuçtan hiç memnun değil

Rayzr Scooter Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Zaman Kaybı

09 Aralık 2024 14:20

Rayzr scooterımın garantiden değişmesi gereken parçaları için 9 Aralık saat 9:00'a randevu vermişlerdi. Sabah 9'da gittim, bana söylenen şey şu: 'Abi kusura bakmayın, arkadaşlar haber vermeyi ve ek sipariş geçmeyi unutmuşlar. Arka varyatör kasnak rulmanının daha önce söktüğümüz motorlarda bozuk çıkıyor ve bu parça kasnak üzerinde değil, ayrı olarak geliyormuş. Dilerseniz motoru sökelim, o parça bozuk değilse diğer parçaları takıp bugün teslim ederiz. Eğer bozuksa, parça gelene kadar motor burada kalması gerek.' İşgüzarlığa bakar mısınız? Ben 2 hafta öncesinden bugüne randevu oluşturup iş yerinden izin alıp geliyorum, sabahın köründe karşılaştığım manzaraya bakın. Motor şu an 2 bin km'de, 200 km'de iken varyatör kısmında bir gariplik olduğunu söyledim, 'normal' deyip geçiştirdiler. 500 km'de iken tekrar gittim, kayışın deforme olduğunu, değişmesi gerektiğini söylediler. 1 ay kayış bekledik. Daha sonra Yamaha TR ve Hindistan'dan yetkililer gelecek, sizi de bekliyoruz, motor hakkında bilgi vermeniz için dediler. Gittim, orada da motor başında ön kasnak değişti ve bazı parçaların daha değişmesi gerektiğini, sipariş verileceğini söylediler. Velhasıl arkadaşlar, bu motoru almamanız için uyarıyorum. Kronik varyatör kısmı sorunlu ve bu servisin önünden dahi geçmeyin, böyle bir işgüzarlık olamaz. Hem vaktimden oldum hem cebimdeki paramdan. Bu motoru istemiyorum, ya benden geri alacaksınız ya da Tüketici Hakem Heyeti'ne gidip ayıplı mal sattığınız için şikayetçi olacağım. Bu da olmadı, Tüketici Mahkemesi'ne direkt başvuracağım.

11 Aralık 2024 09:32 (Şikayetten 1 gün sonra)
Murat
Murat
12 Aralık 2024 15:52

Ben onarım veya parça değişimi istemiyorum motor servisten çıkmaz oldu istediğim şekilde bir dönüş olmaz ise haftaya Tüketici Mahkemesi'ne başvuruyorum. Hem zaman hem vakit kaybım içinde ayrıca dava açacağım.

Kaan sonuçtan memnun değil

Yamaha Rayzr Motor Üretim Hatalı Çıktı

11 Temmuz 2024 17:58
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 17:54
Tarkan sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 22:32

Yetkili Serviste Kötü Muamele Ve Eksik Hizmet

Volkan
01 Temmuz 2025 11:44
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Yamaha Rayzr Modelde Kronik Arıza Ve Yetersiz Servis Desteği

26 Haziran 2025 22:30