Yamaha Motosiklet Ataşehir Bayisi İle Yaşanan Olumsuz Deneyim

03 Eylül 2024 22:47

27/08/2024 tarihinde Yamaha mototaş Ataşehir bayisini telefonla arayarak X max 250 almak istediğimi belirttim. Ellerinde iki rengin olduğunu söylediler. 30/08/2024 cuma günü resmi tatil olduğunu ve o gün gelebileceğimi belirttim. Telefonda bir bayanla konuştum, ayrıca arkada konuşan bir beyefendi de vardı. Kendilerine isterlerse kapora gönderebileceğimi iki kere belirtmeme rağmen gerek olmadığını, cuma günü kesin gelecekseniz işlemleri yapabileceklerini belirttiler ve telefon numaramı, adımı alarak siyah rengi opsiyonladıklarını söylediler.

30/08'de bayiye gittiğimde bayideki arkadaş oldukça ilgisiz ve umursamaz bir tavırla bugün fatura kesemeyiz, bir işlem yapamayız, zaten herhangi bir opsiyon kaydımın bulunmadığını, ellerinde motor olmadığını, belki 2 hafta sonra verebileceklerini söyledi. Telefonda kiminle görüştüğümü bulmaya çalışırken oradaki bir bayan, 'benimle konuşmuş olabilirsiniz, belki ama hatırlamıyorum' gibi bir şeyler söyledi ve polis olup olmadığımı sordu. Tüm bunlardan sonra bir de 'isterseniz isminizi yazalım, duruma göre sizi ararız' diye dalga geçer gibi teklif yaptılar.

Belki yanlışlık olabilir, gözden kaçmış olabilir. Bunu anlarım ama takınılan tavır böyle bir bayiye hiç yakışmadı. Aynı gün bayiden çıkıp başka bir bayiden motoru satın aldım ve işlemleri ilerlettim. Orada öğrendiğime göre motora yakın bir zamanda zam gelecekmiş. Muhtemelen bu yüzden mototaş Ataşehir bayisi motoru bana vermedi.

10 Eylül 2024 16:39 (Şikayetten 6 gün sonra)

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2024 13:43
Murat sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 02:46

18 Aralık 2023 22:09