Yamaha Motosiklet 2023 Model Motosikletimdeki Sorunlar Ve Servis Deneyimim

Yamaha Motosiklet 2023 Model Motosikletimdeki Sorunlar Ve Servis Deneyimim
24 Eylül 2024 15:37

Yamaha NMAX 155 motosiklet 2023 model motor aldım. Motoru aldıktan 1000 km sonra motor içinden garip çıtırtı sesi geldi. Aydın yetkili servis BRD Motora göstermeme rağmen çözemediler ve Denizli'ye yetkili servise gösterdim. Motorumun tetikleyiciden geldiğini söylediler. Bu bilgiyi vererek yedek parça siparişinde bulunduk. Parça değişti. Değişiminden sonra yapılan kontrollerde servis sorumlusu B***** Bey ve servis ustası M***** bizzat kontrol ettiler ve arızanın düzelmediğini gözlemleyip duydular. Tekrar bir yetkili ile görüşüp bana döneceklerini söylediler ama ne dönen ne de telefonlara gelen var. Yetkili servis, müşteri hizmetlerine müşterimizin arızasını çözüp aracını teslim ettik diyerek yalan beyanda bulunmuş. Müşteri hizmetlerine durumu yanlış aktarıldığını, sorunun devam ettiğini anlattım. Yetkili servisi defalarca aramama rağmen arayıp sorunu çözmüyorlar. Yamaha'ya sorunun videosunu mail attım ve konuyu anlattım. Bu motorda birçok sorun mevcut: ön gidon vurması şiddetli şekilde, şanzıman uğultusu bunlardan birkaçı. Gerekli işlemlerin yapılıp motosikletin yenisi ile değişimini talep ediyorum. Aynı arızalar hiç düzelmeden devam ediyor. Aksi halde yasal tüketici hakkımı kullanacağım. Saydığım tüm sorunlar kronik sorunlar. Bunun ile ilgili çevremde 8 araç var, bu motoru alacaklar tekrar gözden geçirin.

24 Eylül 2024 15:53 (Şikayetten 15 dakika sonra)
24 Eylül 2024 16:25

Yamaha görüldüğü gibi sorunu kabul etmiyor

24 Eylül 2024 16:31

Sorun çözülmüş mü motor sever arkadaşlar video ekte

Doğan

Anladığım kadarıyla o ses bir süre sonra kesiliyor kendi kendine düzeldi doğru mu anladım?

Doğan

Aynı sorun bende de başladı. Sorun çözüldü mü son durumu nedir motorun?

Levent

Ses sorunu çözülmedi kendi kendine kayboldu ses sorun çıkarmıyor binmeye devam et

Yamaha Nmax Fabrikasyon Hatalı Motorlarına Çözüm Bulmuyor

28 Temmuz 2024 23:43
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Falcon Garanti Kapsamındaki Parça İçin Ücret Talebi

09 Ağustos 2024 20:30
Falcon Garanti Kapsamındaki Parça İçin Ücret Talebi
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
04 Ağustos 2023 10:42