Yalova Thermal Palace Yalova Devremülk Tapu İptali Sözleşme İptali Devremülk Şikayeti

22 Mayıs 2024 13:12

Ne yazık ki, ben de bu mağdurlardan biriydim.
"hediye tatil" veya "ücretsiz tatil" gibi cezbedici teklifler sunarak ve çekici reklamlarla benim dikkatimi çekmeyi başardılar. Ben de bu teklife kanarak, satış işlemlerinin yapıldığı otele otobüsle gittim. Tatil yapmak için hem de yatırım yapmak için devre mülk satın aldığımı düşündüm. Fakat asıl sorun burada başlıyor.
Sözleşmeye imza attık, ancak şirket çalışanları imzalattıkları sözleşmelerin detaylarını tam olarak açıklamadan, baskı kurarak bizi manipüle ederek satış yaptılar. Satış temsilcilerinin tesisin hep iyi yönlerinden bahsetmeleri, baskıları ve manipülasyonları sonucunda ikna oldum ve sonunda devre mülk satın aldım.
Farklı platformlarda binlerce insanın benzer şekilde mağdur olduğunu gördüm. Bu durum beni derinden üzdü ve hayal kırıklığına uğrattı. En büyük sıkıntının, yüksek aidat ödemelerine rağmen tatil yapılamaması ve istenilen tarih ve yerlerin sürekli dolu olduğunu gördüm. Ödemeleri tamamladıktan sonra da aynı sorunla karşılaştım.
Durumu düzeltmek için şirketle iletişime geçmek istedik, ancak sözleşme imzalamış olduğumuzu, cayma hakkımızın olmadığını ve icra takibi yapacaklarını söyleyerek bizi tehdit ettiler. Bu noktada, hukuki yollarla çözüm bulmamız gerektiğini anladık. Araştırmalar sonucunda bir avukatla tanıştık. Davamızı açarak buradan tamamen kurtulduk.

Yorumlar (7)

Merhabalar banada avukatın bilgilerini atar mısınız aynı şekilde bende mağdurum ***************

Cem
Cem

Merhaba Selin hanım, rica etsem avukat bilgisini benimle de paylaşır mısınız? [email protected]

Senem
Senem

Merhaba avukat bilgilerini paylaşır mısınız aynı mağduriyeti yaşıyorum [email protected]

Jon
Jon

Avukat kaç ayda orayı iptal etti bizde de var aylık ödemesi yapıldı ama hale ödeme yapıyoruz 19 k boşuna bunu satamıyoruz da nasıl yok eden biliriz siz sattınız mı

Hüsnü
Hüsnü

[email protected] buradan bana ulaşabilirsiniz size yardımcı olmaya çalışabilirim kısa yoldan kurtulmak istiyorsanız sizde bu mide bulandıran olaydan.

[email protected] lütfen bana da yardımcı olur musunuz Gülşen hanım

Mail attım Mehmet Bey

22 Mayıs 2024 13:13