Xprime Markalı Oyuncu Koltuğu

12 Şubat 2024 22:423.579

Xprime adlı markadan oyuncu koltuğu almıştım. 1 sene kadar zaten okul dershane aktif kullanamadım. Son zamanlar da aktif kullanma imkanı buldum. 120 kg taşır diyorlar ben 80 kiloyum yavaş yavaş koltuk kaymaya başladı. Sol kol koyma yerinde bir şey yok fakat sağ taraf gün geçtikçe kayıyor. Bugün baktım çıtır çıtır sesler geliyor arkasını çevirdim ve koltuk çatlamış. Kullandıkları malzemeyi bir görseniz inanamazsınız. Zaten ilk aldığımda da içime sinmemişti. Tüm vidalarını sıkmama rağmen geri yaslanıyorum tak tak sesler geliyor.

WhatsApp desteğe yazdım. Basınç uyguladığınız için kırıldı dediler.
Bende yazdım bu şimdi gerçekleşen bir şey değil. Hata bende olsa zaten yazmam. Zamanla sanki altındaki ince MDF kum gibi eridi. MDF yi suda 1 gün bekletmişim gibi çürümüş MDF. Bana dalga geçer gibi yeni bir oturma alanı satın alabilirsiniz yazıyorlar.
Ürünün MDF olduğunu ve ekonomik bir ürün olduğunu belirtiyorlar. Ekonomik ürün diye ve siz basit yaptınız diye saat tutarak oturalım o zaman. Ya da haftada 3 kez kullanalım ürünü.

2 Destek
12 Şubat 2024 22:48 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Selamlar; Öncelikle satın almış oldugunuz ürün 2021 yılına ait olup garanti kapsam süresi dısındadır. İlgili siparisinizi 11.10.2021 yılında satın almanızdan dolayı garanti kapsamı 2 yıldır ve 2 yılı doldurmasından dolayı ucretli destek alabilirsiniz. Saygılarımızla;

Kutay
12 Şubat 2024 23:38

Ürünü satarken 2 yıl garanti veriyorsunuz 3. Yıl ürün çöp oluyor yani. 2 yılı doldurmasa nasıl bir garantisi olacaktı koyduğunuz çöp MDF den üstüne kaç kg adam ne kadar süre oturmuş onu mu analiz edecektiniz. Koyuyorsunuz basit bir MDF 2 yıl garanti yazıyorsunuz 3. Yılda ürün gidiyor.

15 Şubat 2024 16:53

Selamlar; Öncelikle Ürünlerin Garantisi 2 Yıldır. 2 Yılı Aşan durumlarda ücretli destek olabilirsiniz. MDF Yapıdaki malzemeler yanında Çelik Konsürüsyonlu Premium ürünlerimiz de yer almaktadır lakin sizler ekonomik olan bir model tercih ettiğinizi görmekteyiz. Bu konu ile alakalı olarak MDF modellerin üretimleri 2023 Yılı Kasım ayı itibari ile tamamen durdurulmuş olup sadece Premium Modellerimiz yer almaktadır. Konu ile alakalı Garanti süresi dışında olduğunuzu ve yeni bir parça talebi halinde MDF Değil, Çelik Konsürüsyon olarak Parça alımı yapabilirsiniz. Teşekkür ederiz; XPRİME TÜRKİYE

Xprime Leon Oyuncu Koltuğunda Mekanizma Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

19 Haziran 2025 10:353.461

Bundan iki sene önce Xprime Leon oyuncu koltuğu satın aldım. Koltuk gayet iyi, malzemesi ve dokusu hoş. Kullanım şartlar...

16 Kasım 2023 09:592.547

06.11.2023 tarihinde vermiş olduğum Xprime Cool oyuncu koltuğunun sipariş ekranında 2-7 iş günü içerisinde kargolanacağı...

Tümünü Gör
Xprime Nova Oyuncu Koltuğu Adı Altında Tabure Aldım!

Xprime NovaOyuncu Koltuğu Adı Altında Tabure Aldım!

Furkan

Kağan
Xprime Koltuk Sallanma Sorunu

Xprime KoltukSallanma Sorunu

Efekan
Xprime Koltuk Ve Kolçak Kalitesiz!

Xprime Koltuk VeKolçak Kalitesiz!

Öne ÇıkanKonular