Xiaomi Türkiye Ürünün Arkasında Durmadı!

Sümeyye
25 Aralık 2023 16:12

Merhaba, Xiaomi marka dikey süpürgemizin ufak bir plastik kısmı çatlamıştı ve garanti kapsamı içerisinde servise gönderdik. Xiaomi Türkiye'yi aradık ve bize yetkili servise yönlendirdiler. Biz ürünü tertemiz bir şekilde servise gönderdik. Sonrasında servis, ürünün yapılamayacağını ve bu yüzden ücret iadesi yapılacağını söylediler. Biz bunu kabul etmedik çünkü ürünü aldığımızda 4500 TL iken, şu an 12 bin lira civarında ve iade edilen ücretle yenisini alamazdık. Servise neden yapılamadığını sordum. Ürünün sorunu aslında çok basitken, onlar bana hiçbir açıklama yapamadılar. Sonra tekrar Xiaomi Türkiye'yi aradım ve durumu anlattım. 'Servis ne yapacağım ben?' diye sordum, onlar da ürünün parçasının ellerinde olmadığı için doğrudan ücret iadesi yapıldığını söylediler. Ancak teknik servisin bunu bir şekilde tedarik etmesi gerektiğini düşünüyorum. Ne Xiaomi Türkiye'den ne de Ouno Service'den destek alabildik ve ürünü tertemiz göndermeme rağmen, geri gelen ürünüm içler acısı bir haldeydi; her yeri kirlenmiş ve çamur içindeydi. Yazıklar olsun, hizmet bu şekilde olmamalı.

Nimet sonuçtan hiç memnun değil

Nimet
30 Aralık 2023 10:30
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Doğan
03 Ekim 2023 12:08