Xiaomi Robot Süpürge Arızası

Xiaomi Robot Süpürge Arızası
08 Şubat 2024 22:18

Xiaomi Robot Vacuum Mop 2 Pro marka ve model robot süpürge aldım ve memnun bir şekilde kullanıyordum. Süpürmede hiçbir sıkıntısı yoktu. Ancak sesli komut çalışmadığı için servise gönderdim ve iki hafta sonra geri geldi. Eve kurdum, ilk süpürmeyi yaptı; ancak ikinci süpürmeyi istediğimde 'Başlatmak için cihazı düz bir zemine götürün' hatası verdi. Resetlememe rağmen sorun düzelmedi ve tekrar servise verdim. İki hafta sonra cihaz yine geldi ve yine aynı hatayı verdi. 'Başlatmak için cihazı düz bir zemine götürün' uyarısıyla karşılaşmak gerçekten can sıkıcı. Lütfen bu sorunun çözülmesine yardımcı olun.

09 Şubat 2024 10:54

05 Ocak 2025 14:22

12 Haziran 2023 18:28
Xiaomi Arızalı Ürün Ve İlgisiz Servis
xiaomi-arizali-urun-ve-ilgisiz-servis-1.pdf
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro + 3D Süpürge Servis Problemi

Burhan