Zemzem sonuçtan hiç memnun değil

Zemzem
03 Ekim 2024 20:09

1 Eylül 2024 tarihinde Kırıkkale Podium AVM Vatan şubesinden nakit parayla Xiaomi Redmi Note 13 telefon aldım. 9 Eylül 2024 akşam saatlerinde telefonda herhangi bir darbe, kırık, ezik ve çizik olmadığı halde ekranda mürekkep gibi renkler çıkmaya başladı ve gittikçe çoğaldı. Telefonu kapatıp tekrar başlattığımda marka logosu 5-6 dakika boyunca ekranımda kaldı. Bu olanlar üzerine ertesi gün Kırıkkale Vatan şubesine giderek ürünü teslim ettim ve servise gönderdiler. Biz üründe üretim hatası olduğunu düşünerek ve böyle bir geri dönüş alacağımızı düşündüğümüz için servise gönderdik ama servis bizi arayarak telefonun ağır bir darbe aldığını, mürekkep kartının kırıldığını ve kullanıcı hatasının olduğunu söylediler. Biz itiraz ettik, hiçbir darbe almadığını, bizim yapmış olduğumuz bir şey olmadığını yarım saat anlattık ama bizden 3000 TL para istediler. Ben yeni mezunum, iş arayan, başvuru yapan birisiyim ve başka da telefonum olmadığı için ve bu telefona ihtiyacım olduğu için parayı ödemek mecburiyetinde kaldım. Servisten telefon geldiğinde Kırıkkale Vatan şubesine giderek teslim aldım ve itirazda bulundum ancak kendilerinin bir şey yapamayacaklarını ve bizim gidip Tüketici Hakları'na başvurmamız gerektiğini söylediler. 10 günlük sıfır telefonu 2. el olarak geri almak zorunda kaldım ve Tüketici Hakları'na başvuru yaptım. Xiaomi ve Vatan bilgisayarı müşteri mağduriyetinden dolayı tebrik ediyorum. (Telefonu aldığımızda önümüzde sıfır kutu açtılar ama ekran koruyucu camı telefonda takılıydı, servis ürün teslim formunda ise ürünle birlikte gelen yazan yerde ekran koruyucu vardı yazmıyor ve servisten geldiğinde üzerinde koruyucu camı yoktu, sadece ekranı korumak için jelatine benzer bir şey vardı, görselde eklidir) (Görseldeki telefona mürekkep yayılmadığı halinden önce çekilmiş bir fotoğraf ve göründüğü gibi telefonda hiçbir kırılma, çizik ve darbe izi yok.)

Maya sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 18:46
Xiaomi Telefonumun Servis Kabusu: Darbe Ve Kırık Ekran Şoku
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Ve Vatan Bilgisayar'da Müşteri Memnuniyetsizliği

Tufan
10 Şubat 2025 21:47
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
05 Ocak 2024 22:23