Xiaomi Mibro Z3 Saatin Ses Sorunu Ve Servis Hayal Kırıklığı!

Efelerin
16 Aralık 2024 00:12

Şikayet Konusu: Xiaomi Mibro Z3 Akıllı Çocuk Saatinin Ses Sorunu ve Cepport Servis Deneyimi

Xiaomi Mibro Z3 akıllı çocuk saati sesi çok az çıkmaya başlayınca garanti kapsamında yetkili servis olan Cepport'a götürdüm. Bir aydan fazla bekledim saatin yapılmasını ama 'sorun yok' deyip saati bana teslim etmek istediler. Saati serviste test yaptım, sesi çok az çıkıyor. Oradaki çalışanlar da teste şahit oldu. Saatin şarjı bitmek üzere tekrar servise yapılması için bıraktım. İki hafta sonra 'yapıldı' diye saati almaya gittiğimde yine saatte sorun olmadığı yönünde bana teslim ettiler. Xiaomi markası benim yıllarca güvenerek aldığım bir marka ama gördüm ki servis ağı beklentilerimi karşılamıyor. İnsanları yanıltan Cepport, saatin şarjı bitmiş bir şekilde dalga geçer gibi tamiri için hiç bakmamış. Çocuk dışarıda konuşma seslerini duymadığı için kulağına yanaştırıyor, bu sebepten de saat kapanıyor. Saatin ses sorununa çözüm bulmayan servis ağına sahip Xiaomi markasına güvenim kalmadı.

Çözüm Talebim:
Bu süreçte hem zaman hem de güven açısından büyük bir mağduriyet yaşadım. Xiaomi markasına olan güvenim ciddi şekilde sarsıldı. Servisin, kullanıcıların yaşadığı problemi anlamamış olması ve durumu çözmek yerine basitçe 'Sorun yok' demesi kabul edilemez. Çocukların dışarıda konuşma seslerini duymaması ve saatin sesinin zayıf olması ciddi bir kullanım problemi yaratıyor.

Xiaomi markasından ve Cepport servis ağından beklentim, yaşadığım sorunun çözülmesi ve saatin düzgün bir şekilde çalışmasıdır. Bu noktada sorunumun çözülmemesi durumunda, ürünün değiştirilmesini veya iade edilmesini talep ediyorum.

Fatih S***
535***3141

Semih sonuçtan hiç memnun değil

Semih
12 Şubat 2024 12:56
Muhsine sonuçtan hiç memnun değil

Muhsine
18 Aralık 2024 11:06
Xiaomi Mibro Z3 Akıllı Çocuk Saatinde İade Sorunu Ve Teknik Problemler
Mahir sonuçtan hiç memnun değil

Mahir
07 Şubat 2024 19:12