Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Marka Mi Smart Antibakteriyel Hava Nemlendirici

Erdem
13 Şubat 2024 12:42

Xiaomi markasına ait Mi Smart hava nemlendirici cihaz ile ilgili yaşadığım sorun hakkında bilgi vermek istiyorum. Evimizde birçok Xiaomi ürünü kullanıyoruz ve son yaşadığımız sorun nedeniyle markaya olan güvenimiz sarsılmıştır. Cihazı bebek odası için satın almıştık ve bir süre boyunca yalnızca Erikli marka paketli su ve kaynatılmış su kullanarak işletmiştik. Ancak bir süre sonra cihazın çalışmadığını ve buhar üretmediğini fark ettik; cihaz ses çıkarıyordu ancak buhar yoktu. Bunun üzerine cihazı satın aldığımız Tuna Life Center'daki Xiaomi mağazasına götürdük ve cihaz oradan teknik servise yönlendirildi. Servisten telefonla yapılan açıklamada, cihazda kimyasal kalıntılar bulunduğu ve bu nedenle tamiratın yüksek bir maliyet gerektirdiği belirtildi. Ancak cihazda kesinlikle kimyasal madde kullanmadığımızı ve servisin bu iddiasına karşı bir kanıt sunmasını talep ettiğimizi belirttim. Servis temsilcisi bu duruma agresif bir tutumla yanıt vererek telefonu kapattı. Daha sonraki aramalarımıza ise cevap verilmedi. Cihazın kimyasal kullanıldığı iddiasına karşı bir inceleme yapılarak, bu iddiayı destekleyen belgelerin tarafıma sunulmasını istiyorum. Eğer bu mümkün değilse, cihazın yenisi ile değişimini talep ediyorum. Konunun çözüme kavuşturulmasını rica ediyorum.

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Hava Temizleyici Filtre Sorunu: Ürün Kullanılamaz Durumda

Fatma
06 Mart 2025 12:25
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Hava Temizleyici Yanık Kokusu Ve Çözülmeyen Servis Süreci Mağduriyeti

Ferhat
30 Nisan 2025 00:01

Xiaomi Hava Temizleyici Filtre Ücreti Ve Garanti Sorunu

22 Nisan 2025 15:06
Berrak sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Hava Nemlendirici Gürültü Sorunu Ve Yetersiz Destek

Berrak
06 Ekim 2025 19:11
Elvan sonuçtan hiç memnun değil

Elvan
23 Nisan 2025 06:31