Merve sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Garanti Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Merve
23 Aralık 2024 15:13

2 yıl 4 ay önce Bursa Korupark Xiaomi bayisinden Mop 2C robot süpürge aldım, 1 yıl ek garanti yaptırdım. 610 TL ücret ödedim, herhangi bir arıza durumunda cihazı bayiye getirmemizin yeterli olduğu, kendilerinin ilgileneceklerini söylediler. Cihazım arızalandı, komut algılamıyor. Bayiye gittim, bayi ek garanti süresinde olduğumuz için işlem yapamayacağını, müşteri hizmetlerini aramamız gerektiğini söyledi. Aradım, özellikle bayan sordu, ek garanti süresi içerisinde misiniz diye. Evet dedim, bana kod gönderdi. Aras Kargo ve PTT Kargo ile cihazı gönderebilirsiniz dedi, gönderdik. Az önce servisten aradılar, faturamı dahi içerisine koymuşum, bana diyorlar ki pil değişimi olacak, 4750 TL ücret dahilinde. Kabul etmedim, cihazımı geri istedim. Bunun için de 750 TL ücret talep edildi. Neden diye sorduğumda ise, işlem yaptırmasam da servise göndermişim ve orası özel servismiş, Xiaomi ile anlaşması yokmuş. Bana kodu Xiaomi verdi. Nasıl anlaşmanız yok diyorum, yok diyor, kapattım. Telefonu Xiaomi müşteri hizmetlerini geri aradım, bu olan durumları anlattım ve bana kodu veren sizlersiniz, işlem yaptırmasanız bile burası özel servis, ücretlendirme size ait olur diye niye söylemediniz? Ayrıca bana ek garantinin açıklamasını yapar mısınız, bu garanti ne işe yarıyor dediğimde ise, 2 defa farklı kişilerle görüşmeme rağmen cevap veremediği için yüzüme telefonu kapattılar. Madem ki yardımcı olmayacaksınız, ek garanti sunmayın, bize ücret almayın ve servisin özel olduğunu söyleyin, eksik bilgi vermeyin. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Aksi halde Tüketici Hakları'na başvuracağım ve herkese de bu mağduriyetimi anlatarak ürününüzü aldırmayacağım.

Ahmet
Ahmet

Aynı sorun bende de oldu aynı cihaz pil ömrü bitmiş daha garanti süresi dolmadan kasko yaptırdım süresi doldu diye yapmadılar cihazın kendi garantisi devam ediyor dedim pil garantiye girmiyor çok kullandığı için pil bozulmuş ben 3 günde bir kullanıyorum bir de küçücük evin var pilin yenisini değiştirmek için dünya para istediler boşuna ek garanti kasko parası ödediğimle kaldım cihaz 1 ay sonra geri geldi ve yaptırmadım şikayetçiyim

15 Ekim 2023 22:37
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Mop Pro 2 Robot Süpürge Sigorta Sorunu

Semih