Halil sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi 12T Pro'da Sürekli Servis Yok Hatası Ve Sim Kart Sorunu!

23 Eylül 2024 15:17

Kullanmakta olduğum Xiaomi 12T Pro cihazı aldığım günden 6 ay sonra 'servis yok' hatası veriyor. Anlamadığım bir şekilde telefonumu yeniden başlatınca, telefonu kapatınca ve şarjı bitince sim kartı gözükmüyor. Ara ara sim kartı gelmesine rağmen hâlâ adamakıllı bir sonuç elde edemedim. Aldığım yere götürdüğümde, aldığım kişi telefona apk sürümü indirdiğimden virüs bulaştığını söyledi ve telefonu format atarak sıfırladı ama hiçbir şey düzelmedi. Sorun sim kartında değil; başka telefonlarda denediğim halde hiçbir sorun yaşamadım. Başkalarının sim kartını telefonuma taktığımda ise telefonumun sim kartını okumadığını gördüm. Hâlihazırda telefonun internete bağlıyken Türk Telekom yazısını görmeme rağmen internet kapalı olduğunda hiçbir türlü mesaj ve arama alamıyordum. Bu sorunu daha önce yaşayan ve benim gibi mağdur olan insanlardan yardım istiyorum.

23 Eylül 2024 15:07

Telefon dediğim gibi sadece wi fi varken sim gözüküyor ve sadece ara ara geliyor, donanımsal sorunu olduğunu düşünmüyorum çünkü sim kartı Wi-Fi varken okuyor yani sorun yazılımsaldır diye düşünüyorum

23 Eylül 2024 15:13

Sıkıntı büyük

Xiaomi 12 T Pro Sürekli Açılıp Kapanma Sorunu.

11 Haziran 2024 23:47

15 Mayıs 2025 22:39
Xiaomi 13 Pro Telefonumun Ekran Ve Sim Kart Sorunları Servisle Çözülmedi

Sinan
28 Temmuz 2023 12:10
Celal sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi 12T Pro Ekran Yanması Ve Servis Sorunu!

Celal
17 Eylül 2024 15:11