Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Xdrive Oyuncu Koltuğunda Hayal Kırıklığı

Xdrive Oyuncu Koltuğunda Hayal Kırıklığı
26 Aralık 2024 20:57

17/07/2024 tarihinde Amazon Türkiye üzerinden Xdrive yetkili satıcısından Xdrive Hira marka ve model oyuncu koltuğu sipariş ettim. Siparişimden önce ürünleri Ankara mağazasından deneyimleyip o şekilde karar verdim. Almış olduğum Hira modelinden çok memnundum. Xdrive markasını seçtiğim için çok memnun ve mutluydum. 4 ayın sonunda koltuğun oturma bölümünde hafif sola eğim ve ileri geri sağa ve sola aşırı sallanma başladı. Bütün bakımlarını yapmama rağmen bu şekilde bir durumla karşılaşmak gerçekten can sıkıcıydı. Buna istinaden Xdrive firmasına mail üzerinden ulaşarak teknik destek talebinde bulundum, görsellere de ekleyeceğim görüşmede herhangi bir yardımda bulunmayı bırakın, garantili ürünümün sonradan ortaya çıkan sorunlarının normal olduğunu söyleyerek herhangi bir şekilde yardımda bulunmadılar. Ürünün ilk günlerdeki hali ve kullanım konforu ile şu anki hali arasında çok fark var. Koltukta en ufak bir harekette ileri geri veya sağa sola sallanma oluyor. Oturma bölümü sola doğru eğimlendi. Firmadan talebim, bu sorunlarımın giderilmesi gerekiyorsa komple mekanizma değişimi yapılması. Komple yeni alt mekanizma ve vidalama tablaları gönderilirse, eski çıkan parçaları onlara göndereceğim.
Lütfen mağduriyetimi giderin.

27 Aralık 2024 08:36 (Şikayetten 11 saat sonra)
27 Aralık 2024 08:44

Merhaba, cevapladığınız için teşekkür ederim. Cevabınıza istinaden mailimde de anlattığım gibi bu durum koltuğumun ilk dönemlerinde yoktu. Son dönemde artarak rahatsızlık vermeye başladı, koltuğa oturduğumda ileri geri ve sağa sola sallanma sorunu ortaya çıktığı için sizinle iletişime geçtim. Bir sorunun sonradan ortaya çıktığını kabullenmeyecek kadar basit bir firma olmadığınızı biliyorum. Ürünleriniz kalitesini ve markanızı beğenerek ve severek kullanıyorum. Fakat hu durumlar normal mağazamızda deneyimleyin diyorsunuz bunu yaptığımı mailde de belirtmiştim. Bahsettiğim sorunun kullandıkça arttığını ve sonradan ortaya çıktığını belirttiğim halde bu durumunu anlamamanız veya anlamazlıktan gelmeniz gerçekten şaşırtıcı bir durum.

27 Aralık 2024 21:12

Gerçekten bu kadar ilgisiz bir firma olamazsınız, marka değerinize yakışmıyor bu tavrınız. Çözüm odaklı tek bir cümleniz dahi yok.

30 Aralık 2024 08:49

Ahmet
Ahmet

Bende yeni aldım dün geldi henüz, ufak bir gıcırdı ve videodaki gibi bir sallanma mevcut, firmanın vermiş olduğu cevabı görünce en iyisinin vakit geçmeden iade etmek olduğunu anladım teşekkürler bilgilendirme için.

Kadir
Kadir

Aynısı benim koltuk da oldu, yenisi 1600 lira karşılığı verelim diyorlar. Şikayet ediyoruz yapacak bir şey yok diyorlar. Bir firmanın güvenirliğini buradaki şikayetleri okuyarak karar vermek gerekiyor. Tek derdi para kazanmak olan firmalardan kaçınmak lazım.

Bora
Bora

Tarsus business koltuk aldım bugün geldi arka yaslanma mekanizması bozuk geldi arkaya yaslanınca kesinlikle sabitlemiyor hep yatıyor ne yapayım

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Xdrive Oyuncu Koltuğunda Piston Kaynaklı Sallanma Sorunu Ve Garanti Desteği Eksikliği

Yusuf
28 Ekim 2025 18:14
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Sedat
07 Haziran 2024 17:43