Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Wyndham Grand Kalamış Otel'de Geciken Provizyon İadesi Mağduriyeti

14 Ekim 2024 20:16

Wyndham Grand Kalamış Otel’de gerçekleştirdiğim konaklama sırasında, otel tarafından hesabımdan 3.000 TL provizyon çekildi. Çıkış işlemlerim esnasında, otel yetkilileri bu tutarın en geç 4 iş günü içinde iade edileceğini belirttiler. Ancak, belirtilen sürenin üzerinden 8 iş günü geçmiş olmasına rağmen iade işlemi hala yapılmadı ve süreçle ilgili herhangi bir bilgilendirme de almadım. Bu durum, güvenilir ve kurumsal bir otel olarak bilinen Wyndham Grand Kalamış Otel’in müşteri memnuniyetine yeterince önem vermediğini düşündürmektedir.

Otel ile iletişime geçmeme rağmen provizyon iadesinin gecikmesi hakkında net bir bilgi alamadım. Tatil sürecimi huzurlu bir şekilde tamamlamak için tercih ettiğim bu otel, geri ödeme süreçlerinde beklediğim profesyonellikten çok uzak bir izlenim yarattı. Ayrıca, çekilen tutarın iade edilmemesi nedeniyle başka harcamalarımı yaparken finansal açıdan zor durumda kaldım. Bu sorunun çözülmesi ve ödememin yapılması için daha fazla gecikme yaşanmaması gerektiğini düşünüyorum.

Wyndham Grand Kalamış Otel’in, müşterilerine karşı sorumluluklarını zamanında ve eksiksiz bir şekilde yerine getirmesini bekliyor ve benzer durumda olan diğer müşteriler için daha hızlı çözümler üretilmesini talep ediyorum.

Selen sonuçtan hiç memnun değil

Wyndham Grand Kalamış Wyndham Kalamış Depozito Sorunu

11 Eylül 2024 15:43
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Wyndham Grand Kalamış Sorun Yaşama

04 Nisan 2025 10:04

Swissotel Çeşme 20 Bin TL Provizyon Çekti

Görükle
17 Eylül 2025 16:04
Serap sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2023 05:41

09 Ağustos 2025 11:12