Cem sonuçtan çok memnun

12 Mart 2024 17:39
Cem'in Teşekkür Mesajı
“Yaşadığımız durumu en iyi şekilde çözüme kavuşturdukları için teşekkür ederim.”

6 Mart tarihinde kız arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak aşağıda görsellerini paylaştığım ayakkabıyı satın aldım. 11.03.2024 tarihinde firmanın anlaşmalı olduğu kargo şirketi, ayakkabıyı kız arkadaşımın adresine teslim etti. Buraya kadar her şey olumlu gözükmekteydi. Ancak kız arkadaşım eve gidip kutuyu açtığında, ayakkabıların kullanılmış olduğunu fark etti.

Ekte görsellerde görülebileceği üzere, ayakkabının içindeki etiketi bile yok; o kadar kullanılmış halde. Zaman kaybetmeden çağrı merkezini aradım. Wunder firmasının temsilcisiyle telefonda görüştüm. Ancak temsilci, bu tür durumların binde bir de olsa yaşandığını, sanki çok normalmiş gibi tarzda konuştu. Ayakkabının iadesinin yapılabileceğini belirttiler.

Ancak ellerinde ayakkabının aynı numarasının mevcut olmadığını söylediler. Konuyla alakalı başka nasıl bir yol izleneceği konusunda sosyal medya üzerinden kendilerine ulaşmaya çalıştım ancak ilgilenen olmadı. Wunder markasından bu duruma uygun bir çözüm bulmalarını ve müşteriyi memnun edecek en mantıklı yolu sunmalarını bekliyorum.

Cem
21 Mart 2024 09:50

Yaşadığımız durumu en iyi şekilde çözüme kavuşturdukları için teşekkür ederim.

Mert sonuçtan çok memnun

08 Ocak 21:50
"İlgi alakanız için teşekkür ederim. Keyifli çalışmalar, bol kazançlar dilerim. Sizlerden alışveriş yapmaya devam etmeyi düşünüyorum. İleri ki süreçte yapacağım alışverişler hususunda, bu alışverişte yaşanılan tatsızlığa istinaden, daha dikkatli olunmasını rica ederim. Tekrar teşekkürler."
Kullanılmış Ayakkabı Skandalı: Wunder'dan Güven Sarsan Sipariş
Ada sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 16:42
Ayakkabı Kalitesi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Can sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2023 17:44
Mehmet sonuçtan memnun