Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Wraith Esports "Ninjutso Sora V2"ADLI Üründe Double Click Sorunu

16 Ağustos 2024 17:44

Wraith'den Ninjutso Sora V2 satın aldım. Sipariş numaram #37248. Mouse'un scroll (tekerlek) butonunda double click sorunu vardı. Bu sorunu 4 hafta sonra fark ettim ve test ettim. Kendimce başka mouselarda olmadı bu sorun. Sonra mail attım, böyle böyle bize gönderin dediler. Gönderdim, sorunu anlattım. Teknik servisten sonuç olarak 'hiçbir sorunla karşılaşılmamıştır' cümlesinde cevap geldi. Sonra bir sorun olursa tekrar yazın dediler. Ürün elime ulaştı ve sorunun devam ettiğini söyledim. İşte böyle bir sorun olmasa neden boş yere göndereyim ürünü İstanbul'dan Ankara'ya? Sonra video atmamı istediler. Buraya paylaşacağım videoları, 3 tane örnek video çektim, attım ve ürünü tekrar göndermemi istediler. Neyse, tekrar gönderdim. Kargoya verdim ve tekrar bana hiçbir şey yapmadan gönderdiler. Ne iade ne değişim, hiçbir şey. Cevap olarak da 'hiçbir sorunla karşılaşılmamıştır' dediler.

wraith-esports-ninjutso-sora-v2adli-urunde-double-click-sorunu-2.pdf
20 Ağustos 2024 13:36 (Şikayetten 3 gün sonra)
Kadir
Kadir
24 Ağustos 2024 19:36

Sayın Wraith Esports Yetkilileri, Cevabınız için teşekkür ederim. Ancak, yaşadığım sorun hala devam etmektedir. Önceki gönderimlerimde ve videolarımda bu sorunu net bir şekilde gösterdim. Teknik servisin sorun tespit edememesi, sorunun gerçek olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ürünün tekrar gönderilmesi ve teknik servis raporları, sorunu çözmüyor ve benim için zaman kaybına neden oluyor. Sorunun kesin çözümü için, ürünün değiştirilmesi ya da iade edilmesi talebimi yinelemek istiyorum. Bu konuda daha fazla yardımcı olabileceğiniz bir çözüm öneriniz varsa, lütfen tarafıma iletiniz. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederim.

Saruhan sonuçtan çok memnun

Wraith Esports Bozuk Ürün ve Yetersiz Destek Deneyimi

11 Nisan 2025 17:34
"Birçok firmadan alışveriş yapan birisi olarak ve daha önce de farklı büyüklükte firmalarla çeşitli sıkıntılar yaşamış birisi olarak şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki Wraith ailesi sorunu çözmek için her birimiyle tatil bile demeden alınabilecek en hızlı aksiyonları alan ve sorunu en net şekilde en hızlı çözebilen firmaların başında geliyor olabilir. İlginiz alakanız için teşekkür ederim."

Kusurlu Ürün Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

09 Ocak 2025 13:35
Asım sonuçtan hiç memnun değil

Wraith Esports Yanıltıcı Teknik Servis Ve İade Sorunu!

27 Şubat 2025 00:28
Wraith Esports Yanıltıcı Teknik Servis Ve İade Sorunu!
Gün sonuçtan hiç memnun değil

Tekrarlayan Arızalarla Gelen Hayal Kırıklığı

04 Nisan 2025 23:53
Cem sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 12:05