İbrahim sonuçtan çok memnun

İngenico Yazar Kasa

18 Temmuz 2023 09:55
İbrahim'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Yaklaşık bundan 2 ay önce Ingenico Move/5000 F yazar kasa POS cihazı aldım. Önceden kullanmış olduğum ve çok memnun olduğum için yine Ingenico markayı tercih ettim. Tabii ki belli bir zaman sonra modeli değişmiş, yeni modeli önerdiler bize. Biz de güvenerek yeni modeli aldık, ama hiç memnun değiliz. Aldığımız günden beri kağıdı katlayıp sıkıştırma yapıyor. Müşteri hizmetlerine şikayetimizi bildirmemize rağmen bir sonuca varamadık.

18 Temmuz 2023 15:13 (Şikayetten 5 saat sonra)

Müşterimiz ile görüşülerek şikâyeti incelemeye alınmıştır. İlginize teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

21 Temmuz 2023 09:12

Müşterimizin şikâyeti incelenmiş, kendisine detaylı bilgi verilerek şikâyeti sonuçlandırılmıştır. İlginize teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

21 Temmuz 2023 09:13

Teşekkürler

Selami
Selami

Ankara'da bile yedek parçası bulunmayan yedek parçanın İstanbul'dan gelmesini bekleyen bir firma yedek cihazınız yoksa en az üç iş günü servisi beklersiniz. Pişmanlık

Bayram
Bayram

Ödeal aracılığıyla aldık ama daha ilk kullanımdan itibaren sürekli sıkıntılı bir cihaz gün sonu ve z raporu 50 cm den aşağı çıkmıyor. Ödeal komisyonsuz aracılık yapıyoruz diyor ama pos kağıdından fazlasıyla para harcatıyor. İngeniconun yazılımı o kadar gereksiz kalemleri var bize lazım olan sadece gün sonu ve z raporu diğerleri cihazda saklanması gereken malı bilgileri her gün çıkmasının anlamı yok uzun lafın kısası ingenico pişmanlıktır muhatap yok ingeniconun temsilcisi Ödeal a ödealin ki ingenico ya derdini anlat diyor. 5 yıllık cihazın şarjı 1.5-2 gün giderken ingeniconun 1 günde bitiyor ve her 3-5 Sn. De ekran açılıp kapanıp duruyor. Pişmanlık yaşamak isteyen ingenico alsın

İbrahim

Kesinlikle tavsiye et miyorum 3 pos cihazı İngenico 3 adet aldım şu an yok parasına satışa çıkartıyorum

Muhammet
20 Ocak 2025 17:18