WMF Perfect Plus Kapak Sorunu!

26 Kasım 2024 22:581.739
26 Kasım 2024 16:26

WMF markasının Perfect model düdüklü tenceresini satın aldık. Aldığımız günden bu yana sorunlar yaşıyoruz. Yemek piştikten sonra yarım saat hatta bir saat beklememize rağmen düdüklü tencere açılmıyor. Ürünü servise götürdüğümüzde herhangi bir sorun olmadığını söyleyip geri verdiler. Perfect Plus serisinde sıkıntılar yaşandığını ve kapağın üst kısmını hafifçe bastırıp açabileceğimi söylediler. Düdüklü tenceremden memnun değilim. İade etmek istiyorum

26 Kasım 2024 16:48

Perfect Plus serisi

27 Kasım 2024 09:02 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Groupe SEB firması olarak müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Şikayetvar.com üzerinden paylaşmış olduğunuz konu hakkında takip sürecimiz başlatılmıştır. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi için gerekli araştırmalarımızı tamamlayarak, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

17 Aralık 2024 20:25

Markaya iletilmesine rağmen hala maalesef dönüş olmamıştır. 1 yılı dolmadan lütfen ürünü iade alın. Yemeği pişirdikten sonra bu kapak açılacak mı? Ne zaman açabileceğim diye düşünmek uğraşmak zorunda mıyım? Ne zaman marka olarak dönüş yapacaksınız çok merak ediyorum. Ürünü aldım ama çok pişmanım.

Garanti Süresi Yeni Dolan WMF Düdüklü Tencere Sapı Kısa Sürede Bozuldu, Yetersiz Servis Ve Yüksek Yedek Parça Ücreti

İlayda
21 Ekim 2025 15:243.840

WMF Perfect Plus düdüklü tencere setinin tutma sapında yaklaşık iki hafta önce bir sorun yaşadım. Tencereyi eşimle birli...

1 Destek

Tümünü Gör
WMF Düdüklü Tencerede Kapak Kilit Sorunu!

WMF Düdüklü TenceredeKapak Kilit Sorunu!

Zeynep

Kübra
WMF Arızalı Ürün Yeni Geldi Denedim Bağırıyor Resmen Düdüklü

WMF Arızalı Ürün YeniGeldi Denedim Bağırıyor Resmen Düdüklü

Semya
WMF Düdüklü Tencere Hava Kaçırma Sorunu, Ürün 2 Gün Önce Alındı!

WMF Düdüklü TencereHava Kaçırma Sorunu, Ürün 2 Gün Önce Alındı!

Gökhan
WMF Smoothie Blender Kapak Kısmından Siyah Yağ Akıyor