İlkay sonuçtan hiç memnun değil

WMF 7'li Yumurta Pişirme Makinesi Garanti Kodu Hatası

İlkay
22 Aralık 2023 12:54

Merhabalar, 7 Kasım'da Ankara Panora Alışveriş Merkezindeki Enplus Mağazasında "WMF" marka 7'li yumurta pişirme makinesi aldım.
Kutunun üzerinde "WMF"in kendi sitesinden girip, kutunun üzerindeki garanti kodu ve diğer bilgileri işlememiz gerektiği yazıyor. Bu adımı yaptığımızda ürünün Garanti Belgesini saklamamak için sisteme işlenmesi gerekiyormuş.
WMF'in sayfasında ise aldığım ürünün "garanti kodu" asla kabul edilmiyor.
8 Kasım'da WMF'in müşteri hizmetleriyle 3 kere konuşmama rağmen hatayı çözemediler, bana başka bir kod verdiler onu da sistem kabul etmiyor.
Bana "1 hafta içinde geri dönüş yapılacağı" söylendi, 22 Aralık tarihine kadar bekledim hala aranmadım süreçle ilgili.
Bugün tekrar aradığımda WMF müşteri hizmetlerini, bana 8 Kasım'da söylenilen rutin cümleler söylendi ve problemim çözülmedi.
WMF gibi bir markanın müşteri hizmetleri ve servisi çok kötüymüş gerçekten.
Bir daha asla WMF markasından bir ürün almam, bu tip bir müşteri hizmeti servisi hiç görmedim. Bu çözümsüz hizmet sayesinde markaya olan ilgim bitmiştir.
Konunun Enplus ile hiçbir alakası olmadığını da söylemek isterim sonuçta onlar kutulu ürün satıyor. Garanti, markanın yani WMF'in kendi süreci...
Çok yazık...

22 Aralık 2023 14:13 (Şikayetten 1 saat sonra)
25 Aralık 2023 13:57

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Groupe SEB Müşteri İletişim Merkez ’inden (09.00-18.00) bizlere ulaşabilirsiniz. Size en kısa sürede yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Selin
27 Şubat 2024 09:26
WMF Ve Enplus Tüketici Haklarımı Kullandırmadı

12 Şubat 12:20
Fulya sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Teslimatı Ve Güvenlik Riski

Fulya
14 Mart 15:43
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Düdüklü Tencere Pişirme Süresi Kılavuza Uymuyor, Çözüm Sunulmuyor

02 Eylül 15:38