Western Union Euro Almak Kolay Değil

Western Union Euro Almak Kolay Değil
31 Ağustos 2024 21:07

Dün Zeytinburnu B***** Telekom şubesine kardeşimin gönderdiği 2000 Euro’yu almak için gittim. Şubede işlemi gerçekleştirmek istediğimde, kasalarında binlerce Euro olmasına rağmen bana yalnızca 1500 Euro ödeyebileceklerini, geri kalan tutarı ise Türk Lirası olarak vermek istediklerini söylediler. Bu tutarı TL’ye çevirmek istememin sebebi olarak da 5 kuruş kar elde etmek istediklerini açıkça belirttiler.

Ben ısrarla 2000 Euro’nun tamamını almak istediğimi belirtmeme rağmen, şube çalışanları bana “Burada başka Western Union şubeleri de var, gidin onlardan alın” şeklinde kaba ve müşteri memnuniyetine aykırı bir cevap verdiler. Bu tutum hem hizmet kalitesine yakışmamış hem de müşteri olarak bana zor durumda kalmış gibi hissettirmiştir.

Western Union’un güvenilir bir para transfer hizmeti sunduğuna inanarak bu işlemi gerçekleştirdim, fakat karşılaştığım bu tutum ve hizmet, markanın kalitesine ve güvenilirliğine gölge düşürmüştür. Bu olayın incelenmesini, şube çalışanlarının uygun bir şekilde bilgilendirilmesini ve benim gibi müşterilerin bu tarz olumsuzluklarla bir daha karşılaşmaması adına gereken önlemlerin alınmasını talep ediyorum.

Bu süreçteki olumsuz deneyimimden dolayı Western Union’a olan güvenim zedelenmiş durumda. Yaşanan bu olayın telafi edilmesi adına sizden açıklama ve çözüm bekliyorum.

Gerekenin yapılmasını ve tarafıma bilgi verilmesini rica ederim.

Turkan
Turkan

Selam, bende sizin gibi mağdurum, paranızı ala bildiniz mi?

Western Union Para Transferlerinde Tekrarlayan Gecikmeler Ve Mağduriyet

04 Kasım 2025 08:50
western-union-para-transferlerinde-tekrarlayan-gecikmeler-ve-magduriyet-1.jpg

Western Union Para Transferinde Bankalar Arası Mağduriyet Ve Ödeme Sorunu

18 Ağustos 2025 17:22
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Western Union Havalesinin Tamamını Euro Olarak Alamadım, Mağdur Oldum

25 Ağustos 2025 15:25