Vorwerk Müşteriyi Mağdur Ediyor

Hüseyin
31 Ağustos 2023 11:56

Thermomix kullanalı daha bir ay olmadan tartısında bir arıza olduğunu fark ediyorum. Bu problemi daha önceden de fark edip görmezden geliyorum ama sorun rahatsız etmeye başladığında danışmanıma yazıyorum cihazı sıfırlamam güncellemem birkaç şey daha yapmam gerektiğini söyledi. Yaptıktan sonra sorun hala giderilmedi ve kayıt acildi 17.08.2023 tarihinde servise gidiyor 23.08.2023 servisten geliyor. Servise göndermeden cihazı tertemiz bir şekilde gönderiyorum bana gelen şok içerisindeydim kirli yıpranmış dişi içi kirliydi. Yapış yapış idi ve çizikleri de var fotoğraflarda var ve birkaç gün sonra denediğimde arıza devam ediyor. Yetkili servise tekrardan arızanın devam ettiği bildiriyorum ve 2. Kere servise göndermem gerektiğini söylüyorlar. Değişim talep ediyoruz ama bunun mümkün olmadığı söylüyorlar. Şirket cihazın arkasında durmuyor hatalarını kabul etmiyor üstü üstüne bahaneler üretiyorlar. Değişim yapmamak için 1 aylık cihazı kaç kere daha servise göndermem gerekiyor.

“Ben ürünü almadan önce tartısın hassas olduğunu kaydırarak değil de kaldırarak kaldırılması gerektiğini biliyordum ve ben slider tahtasını almadan kullanmak istemedim ve tahtasını aldıktan sonra kullandım bu kadar titiz kullanama rağmen bu arıza olması hiç normal değil bas bas bağırıyor cihazda sıkıntı olduğu

02 Eylül 2023 15:30

Mesajlarımız hala dönüş yapılmadı sizin tatilde olmanız bizi ilgilendirmiyor bu kaç gündür uğraşan biziz sürekli sizden gelecek cevap bekliyoruz keyfi üzeri bize cevap verilmiyor Firmaya buradan rica ediyoruz cihazın sıfırı ile değişim istiyoruz biraz insaflı olmanızı temenni ediyoruz

02 Eylül 2023 13:50

31 Ağustos 2023 11:49

Thermomix kullanalı daha bir ay olmadan tartısında bir arıza olduğunu fark ediyorum bu problemi daha önceden de fark edip görmezden geliyorum ama sorun rahatsız etmeye başladığında danışmanıma yazıyorum cihazı sıfırlamam güncellemem birkaç şey daha yapmam gerektiğini söyledi yaptıktan sonra sorun hala giderilmedi ve kayıt acildi 17.08.2023 tarihinde servise gidiyor 23.08.2023 servisten geliyor. Servise göndermeden cihazı tertemiz bir şekilde gönderiyorum bana gelen şok içerisindeydim kirli yıpranmış dişi içi kirliydi yapış yapış idi ve çizikleri de var fotoğraflarda var ve birkaç gün sonra denediğimde arıza devam ediyor yetkili servise tekrardan arızanın devam ettiği bildiriyorum ve 2. Kere servise göndermem gerektiğini söylüyorlar. Değişim talep ediyoruz ama bunun mümkün olmadığı söylüyorlar şirket cihazın arkasında durmuyor hatalarını kabul etmiyor üstü üstüne bahaneler üretiyorlar değişim yapmamak için 1 aylık cihazı kaç kere daha servise göndermem gerekiyor. “Ben ürünü almadan önce tartısın hassas olduğunu kaydırarak değil de kaldırarak kaldırılması gerektiğini biliyordum ve ben slider tahtasını almadan kullanmak istemedim ve tahtası aldıktan sonra kullandım bu kadar titiz kullanama rağmen bu arıza olması hiç normal değil bas bas bağırıyor cihazda sıkıntı olduğu Firmanın müşteri memnuniyeti hiç önemli değil mağdur ettiriyorlar kaç gündür uğraşıyorum…

profile profile

Mine

Bende almayı düşünüyorum bu yazılanlara bakarak vazgeçtim. Sorun yasamak sonrasında böyle şirketle ya da temsilcilerle uğraşmak istemem. Bir de yıllık abonelik ücretine sabitlenmek cihaza o kadar para verip tekrar eden yok yazilim yok abonelik ücreti bu zamanda zor

Ferhat sonuçtan memnun

Ferhat
23 Mart 2024 15:20
"Ürün müşteri memnuniyeti için değişimi yapıldı. Sorunun çözülmesinde emek veren Arzum müşteri hizmetleri ve merkez servisten Murat ustaya teşekkür ederim."
Arzum 6 Ayda Arızalanan Ekmek Yapma Makinesi Ve Servis Hüsranı
Arzum 6 Ayda Arızalanan Ekmek Yapma Makinesi Ve Servis Hüsranı