Vom Hotel Alaçatı Fiyaskosu

Psychologıes
15 Nisan 2024 12:37

Vom Hotel Alaçatı'ya 3 kişilik aile olarak rezervasyon yaptırdık. Ancak otele geldiğimizde süperior oda olarak verdikleri oda kapının girişinde tuvalet sandığımız bir odaydı. Fotoğraflarla alakası olmayan, 3 kişinin aynı odada hareket edemeyeceği bir odaydı. Kapısı olmayan perdeyle ayrılmış bir banyo vardı.

Odayı beğenmediğimizi söylediğimizde başka odaları kalmadığını ve ücret iadesi yapmayacaklarını söylediler. Biz de bu durumda sadece bizim mağdur olduğumuzu ve en azından ödediğimiz bir gecenin yarı fiyatını geri ödemelerini talep etsek de n** hanım telefonda işletmeci ruhundan çok uzak bir konuşmayla kabul etmedi.

Otelde konaklamadan bir gece fiyatı ödedik. Senelerdir Alaçatı'ya gelirim ilk defa böyle bir saçmalık yaşadım. Fotoğraflarda gösterilenle alakası olmayan bir otel.

18 Nisan 2024 23:31

Gösterdikleri oda fotoğraflarıyla alakası olmayan ödediğiniz parayı asla hak etmeyen bir otel. Odanın çok küçük olduğunu ve o odada kalmak istemediğimizi belirttiğimizde çalışan ilgisiz beyefendi, işletme sahibi nursena hanımı aramamızı söylerken nursena hanımı aradığımızda çalışan beyefendiyle konuşmamızı söylüyor. Ortadaki sorunu bile işletmeci ruhundan çok uzak bir şekilde nasıl çözeceklerini bilmiyorlar ve sizi verdiğiniz parayla rezil ediyorlar. Tatilinize ve paranıza yazık etmemenizi tavsiye ederim.

Aleysim Alaçatı Design Als Hijyen Ve İşletme Sorunu!

29 Ağustos 2024 21:25
Cemile sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2023 12:34
Alaçatı Roka Hotel Aynı Odayı Birden Fazla Kişiye Rezerve Yaptırıyorlar
Gülhan sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2023 00:24
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 12:26