Mükellef Gümüşlük Bodrum Ne Tatil Ama

20 Ağustos 2024 11:48

Acı bir deneyim! Sebeplerine gelecek olursak: Alaçatı tatilini bölüp 5 saat daha yol gitmeyi, her ne kadar yorucu olsa da 10 saat geri dönüş rotamızı göze alarak buraya rezervasyonumuzu yaptırdık. Otele girdiğimizde karşılamadaki hanımefendi bize odamızı gösterdi ve otel hakkında bilgiler verdi. Havuzu sorduğumuzda saat akşam 7'ye kadar kullanabilirsiniz dedi. Ardından biz odamıza yerleşip havuza doğru geçtik. Havuz bembeyazdı ve biz de otelin konumu denize yakın olduğundan ne güzel deniz suyudur işte deyip girmeye yeltendik. Tam girecekken bir çalışan bize havuzun ilaçlı olduğunu söyledi. Biz de bizi karşılayan hanımefendinin yanına resepsiyona durum hakkında bilgi almak için gittiğimizde gülerek “Kim söyledi bunu? Havuzcu mu? Personel mi? Tam olarak ne söyledi? ” gibi saçma sapan sorularla karşılaştık. Akabinde alabildiğimiz tek bilgi düzeleceği yönünde oldu. Ertesi gün aynı oyalamaları farklı yalanlarla duyduk. Su tankeri çağırdık, Bodrum'da su bitti, ekipler saat 1'de geliyor gibi onlarca yalan duyup tatilimizin sonuna kadar bu problemle yüzleşeceğimizi düşünüp 4 günlük konaklamamızı bir gün önceden sonlandırıp çıkış yapma kararı aldık ve resepsiyona bildirdik. Konaklamama kararı aldığımız son günün ödemesini bizden almamalarını bir lütuf olarak saydılar sağ olsunlar. Normalde almaları gerekiyormuş. Benim de böceklerle dolu, seramik derz arasına siyah mastik çekilmiş odanızda daha rahat bir uyku, öğlen havuz başında dinlene bildiğim bir tatil yapmam gerekmiyor muydu peki? Tüm bunlar yaşanırken sadece restoranınızda bile bir gecesine iki kişi 12,000 lira hesap ödemişken sizce parayla ilgili bir kaygım mı vardı da bizden havuzu, odanın temizlikçiler tarafından dahi iyi bilinen böcek sorununu gizlediniz? En kötü ihtimalle ön ödeme sizde kalırdı ve benim tatilimi mahvetmezdiniz belki. Restoran kısmı gayet iyiydi dememe gerek yok zaten günümüz kurunda iki kişi Avrupa'da 320 €'ya acayip bir akşam geçirebiliyor. Ayrıca bırakın otel misafirlerine indirim yapmayı “yasal olmamasına rağmen” servis ücreti almayı da ihmal etmiyorlar. Sağ olsun! Başta belirttikleri gibi almaları gerekiyor bazı şeyleri, ama misafirlerine gelince onlardan umursamazı olmuyor.

19 Temmuz 2025 00:29
Esranur sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 17:03

Victoria Hotel & Lounge Kötü Hizmet Ve Kötü Yönetici

22 Temmuz 2024 19:37
Merve sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 10:40
Anadolu Hotel (Marmaris) Resepsiyonist Üslubu