Taylan
21 Ağustos 2023 14:52

Tamir amacıyla Vsm bisikletimi götürdüğüm "Bilgin Motor" / "Bilgin Motor Racing" adlı işyerinde Bilgin adlı şahıs tamir için gereken parçalara fahiş fiyatlar çekti, Volta'nın kendi sitesinde 165 TL olan arka fren teline 600 TL dedi, ön fren balata Volta'nın kendi sitesinde 125 TL, 500 dedi.

Arka fren balatası 125 TL ona da 500 dedi. Ön kampana 325 TL, 600 dedi. Arka kampana 375 TL, ona da 600 dedi. 3 ila 15 gün sürer tamir olması dedi. Öyle bir yer ki güvenip bırakmak da içimden gelmedi, müşteri motorlarının kullanıldığı hissine kapıldım oradaki ortamda.

Resmi sitenizde yazan fiyatlar olmasa insanlar ne yapacak, ki zorunda kalıp yaptıranlar da vardır. Bu yapılan çok büyük ayıp. Üstelik Google'da gördüğüm kötü yorumlara aldırış etmeden ve mecbur olduğumdan ötürü 6 km yol gitmiştim.

Fiyatların saçmalığını söyleyince de gerildi, kaba dayılıkla eline hiçbir şey geçmez hem itibarını hem paranı kaybedersin. Düzgün fiyatlarla düzgün iş yap hem saygınlığın olsun hem müşterin. Yorumlar doğruymuş.

Bu işletme hala nasıl resmi teknik servisiniz olarak hizmet verebiliyor anlamıyorum, hiç mi görmüyorsunuz yapılan kötü yorumları, şikayetleri, hiç mi denetim yok? Volta gibi prestijli bir şirketin böyle olaylarla anılması şaka gibi. Hatta şahsın birinin tanıdığı, yakını falan olduğunu düşünüyorum yoksa hem böyle bir insana hem de ara sokak tamircisi görünümlü bir işletmeye resmi teknik servis yetkisinin verilmesinin hiçbir mantığı yok.

Ayrıca,

Yenimahalle/Şentepe'de ikamet ediyorum, servis olarak en yakın yer Etimesgut'ta Duran Motor çıkıyor. Bu işletme de asla telefonlarına bakmıyor. Keçiören'i seçtiğimde çok daha yakında servis çıkıyor. Bu da zaten "Bilgin Motor". Servislerinizi düzgün insan ve işletmelerle, daha merkez yerlerde konumlandırırsanız müşteri memnuniyeti için, saygınlığınız için daha sağlıklı olur.

Salim sonuçtan hiç memnun değil

Salim
05 Ocak 2024 19:05