Salim sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 19:05

Volta Motor'dan Volta VS2 Model Elektrik bisiklet satın aldım. Yaklaşık 1 ay kullanımımdan sonra herhangi bir düşme/darbe veya hasar olmaksızın hafif çisentili bir hava 20 km/h hızla ilerlerken kasise yaklaştığım esnada yavaşlamak maksadıyla freni sıktım. Freni sıkmamla motorun arka kampanası aniden dağıldı ve düşmemek için çaba gösterdim. Fren yapmanın bir sürücü için önemi ve hayatın olağan akışındaki normalliğinden bahsetmeme gerek yok diye düşünüyorum. Akabinde bulunduğum bölgedeki yetkili servisi ile görüştüm bana bu hasarın garanti kapsamında karşılanmayacağı söylendi bende bu duruma itiraz ettim. Yetkili servis ise durumu ana merkeze bildireceklerini belki garanti kapsamında değerlendirilebileceğini söyledi. Aradan 1 hafta geçtikten sonra Yetkili servisi arayarak durumu öğrenmek istedim ve bana garanti kapsamında olmadığını beyan ettiler bende müşteri hizmetlerini arayarak bilgi almak istedim. Müşteri hizmetlerini aradığımda bilgileri olmadığını kayıt açacaklarını söylediler ve incelemek üzere hasar gören malzemelerin yetkili servis tarafından sökülerek ana merkeze gönderileceğini bu yüzden elektrikli bisikleti servise götürmem gerektiği söylendi. Bende aracımı servise bıraktım bir hafta sonrasında aradığımda yetkili servis tarafından garanti kapsamında olmadığını ve onarım ücretinin yaklaşık 1100 - 1200 lira olacağını öğrendim. Ancak kendim ana merkezi aradığımda parçaların ellerine ulaşmadığını öğrendim. Daha sonra yetkili servisi geri aradığımda gönderdik ancak gitmiştir cevabını aldım aradan 2 hafta geçtikten sonra ana merkezi son durumu öğrenmek için aradığımda sayım olduğu ve parçaların ellerine ulaşmadığını öğrendim. Tabi bu süreçte ana merkezi her aradığımda ilgili birimle görüşüp size gün içerisinde geri dönelim demelerine rağmen 2 gün sonrası da ben aradığımda cevap verdiler. Sonuç olarak satın aldığım aracı 1 ay ben kullandım 1 aydır ise serviste bekliyor. Bu durumda, konuyu sürüncemede bırakarak 2024 yılında zamlanan fiyatlarla satmayı deneyeceklerini düşünüyorum. Ben aldım çok kısa sürede pişman oldum. Bu konuda mahkemeye başvurmaktan başka çarem kalmadığını değerlendiriyorum. Çünkü hem gizli ayıplı ürün satarak hayatımı tehlikeye attılar hem aracımızın onarımını yapmayı geciktirerek malzeme fiyatlarının artmış hali ile garanti kapsamı dışında onarıma yönlendiriyorlar. Görsellerde gözüktüğü üzere motorda çizik dahi olmadan kampana ikiye ayrıldı.

11 Ocak 2024 05:41

Şikayeti yazdığım günden beri 2 defa Volta motoru aradım yine biz size döneceğiz deyip kapadılar ve hala dönmediler.

09 Haziran 2024 23:21

Halihazırda arızamın üzerine 6 ay geçti aracım hala serviste Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne başvurdum sonuç bekliyorum. Volta pişmanlıktır.

Recep
Recep

İyi günler süreç ne durumda aynı sorun beninde başıma geldi 3 aydır kullanıyordum kampana sürüş esnasında dağıldı az kalsın kaza yapmama sebep oluyordu

Bahadır
23 Temmuz 2025 00:27