Can sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Polo 1.0 DSG Dönüşlerde Gelen Uğultu

27 Mayıs 2024 23:29

Aynı sorun bende de mevcut. 2018 Polo DSG 45.000 km aracımın 2. sahibiyim. Aracım hep yetkili servis bakımlı. Benden önceki sahibinin araç geçmişine baktığım zaman aynı sorundan servise gitmiş ve garantisi devam ediyormuş. Benim 2. yetkili servis bakımım ve iki bakımda da aynı arıza için kayıt bıraktım. Sorun halen devam ediyor ve son bakımda yetkililerden aldığım cevap, şanzıman yağı değişirse %60 düzelebilir deniyor fakat kesin bir cevap yok. Servisin işi bu arızayı bulmak ve onarmak. Normal olmayan bir şey var ki uğultu şeklinde bir ses geliyor. Videoyu paylaşıyorum. İnceleyebilirsiniz. Buradan yetkililere sesleniyorum: yetkili servisleri tercih edip geliyoruz, vakit ve para harcıyoruz, karşılığında kararsız cevaplar alıyoruz ve müşteriyi tatmin edemiyorsunuz. Forumlarda bu konudan şikayet eden birçok insan var. Kronik bir sorun belli ki ve beni aracımdan soğutmuş vaziyette.

profile profile

Yorumlar (7)

Doğukan
Doğukan

Çözüm buldunuzmu

Ahmet

Aynı durum benim araçta da var. Sorun düzeldi mi?

Onur
Onur

Can bey bu sorun bende mevcut araç 105 km de sıfır gerçekten çözüm için ilgilenmiyorlar mı

Ahmet

Bu sorun bende de vardı. Şanzıman ve mekatronik yağı değişti. Sorun düzeldi.

Can

Onur bey gördüğünüz gibi cevap bile vermediler. Aracınız sıfır peşini bırakmayın derim

Hakan
Hakan

Selamlar bu ses halen devam ediyor mu?

Can

Evet maalesef devam ediyor ve ilgilenmediler bile

Sedef sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Polo 1.0 TSİ Virajlarda Uğultu Sesi, Şanzıman Problemi

03 Ağustos 2023 13:36

Volkswagen Polo 1.0 TSİ Life DSG Sağa Sola Dönüşlerde Uğultu Sesi Gelmesi

02 Haziran 2024 12:52
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Tiguan DSG Arıza Yetkili Servis Bakımı Var, Müşteri Memnuniyeti Yok

29 Mayıs 2024 10:32