Volkswagen Passat Kronik Arıza Ve Satıcıların İlgisizliği

28 Nisan 2023 21:46

Dişimizden tırnağımızdan artırarak binbir meşakkat ile aldığımız 2018 model Passat 1.6 Comfortline aracım daha 65000 km olmasına rağmen her sene yarım litre su eksiltiyordu. Servisi aradık sordum bu normalmiş neresi normal ise, sonunda da bugünlerde devirdaim arızası verdi. Bununla da kalsa neyse diyeceğim ama bu arızadan dolayı hem devir daim motoru hem de triger seti değişimi gerekiyor.

Mecburen bunu da yatırdık ama bu kadar yetse yine olmuyor. Şimdi de otomatik vites bir garip davranıyor. Servise soruyoruz şanzıman yağı ömürlük değişmez diyor ama araba vitesleri saniye sayar gibi yükseltiyor. Tahminim onunda kronik arızası mekatronik arızası ve güçlendirilmiş tüp takılması lazım. Servis tanıdık indirim il bile 10.000 lira istiyor. Sadece triger ve devir daim setine bunu sormaya korkuyorum.

Modem böyle kusurlar vardı böyle bir arabada satarken uyarsaydınız garanti uzatımı yapsaydık, bu ne ilgisiz bir firma.  Volkswagen ne de Doğuş Oto ilgilenmez sanmıyorum .

Volkswagen Yüksek Masraf Ve Devam Eden Şanzıman Sorunu Sonrası Mağduriyet

06 Eylül 2025 16:33

Volkswagen Passat Cam Tavan Kenar Çıtası Kronik Sorunu Ve Destek Eksikliği

11 Ağustos 2025 17:01
Volkswagen Passat Cam Tavan Kenar Çıtası Kronik Sorunu Ve Destek Eksikliği
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Passat'ta Süregelen EPC Arızası Ve Servis İlgisizliği

12 Nisan 2025 23:03
Volkswagen Passat'ta Süregelen EPC Arızası Ve Servis İlgisizliği

01 Haziran 2025 16:04
Yetkili Serviste Bakım Sonrası Motorun Kirli Teslim Edilmesi
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Serviste Yapılan Yağ Değişimi Sonrası Kısa Sürede Yağ Bitmesi Mağduriyeti

02 Ekim 2025 17:05
yetkili-serviste-yapilan-yag-degisimi-sonrasi-kisa-surede-yag-bitmesi-magduriyeti-3.jpg
yetkili-serviste-yapilan-yag-degisimi-sonrasi-kisa-surede-yag-bitmesi-magduriyeti-2.jpg
yetkili-serviste-yapilan-yag-degisimi-sonrasi-kisa-surede-yag-bitmesi-magduriyeti-1.jpg
Tüm Passat Şikayetlerini Gör