Barış sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen 2013 Golf 1.4 TSİ Aracım Yandı!

Barış
16 Mayıs 2023 13:10

2013 model Golf 1.4 TSİ aracım saat 8:30 da hiçbir uyarı ikazı vermeden istop olarak bıraktığım yerde 2 saat sonra saat 10:30 da kaputtan duman çıkartmaya başladı. Şans eseri fark ettik ve Kaputu açtığımda yoğun bir duman çıkmasıyla beraber yanık koktuğunu gördüm. Hemen akünün kablolarını çıkartmaya çalıştım fakat kutup başlarının vidalarını sökemedim ve kabloyu kesmek zorunda kaldım. Duman azaldı fakat aracım yandı. Çekiciyle yetkili servise götürdüğümde aracımın mekatroniğin ve kartının yandığını söylediler. Parça Almanya'dan gelecek ve en az 37 bin TL'ye yaptırabilirsiniz dediler. Malzemeler en az 15 iş gününde gelecek dediler. Bu süre zarfında ise ikame araç tahsis edemediler çünkü 8 hazirana kadar doluymuş. Aracın niye yandığını sorduğumda ise bir yerden şasi yapmış tam olarak sorunu bilemiyoruz dediler. Aracım durup dururken kullanmıyorken yanmasının sonucuna katlanmak istemiyorum. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Sorunumun çözülmesi için bir adım atılmazsa da hukuki süreci başlatacağım.

Volkswagen Sıfır Ayarındaki Golfün Ayıplı Mal Çıkması

24 Eylül 2024 17:23
Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Doğuş Oto Pişmanlık Ve Servistekiler Tecrübesiz!

Mevlüt
05 Ağustos 2024 18:06
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Yetkili Serviste Şarj Alternatörü Değişimi

30 Eylül 2024 23:01
Volkswagen Yetkili Serviste Şarj Alternatörü Değişimi
Demet sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Arabanın Bitmeyen Yazılım Sorunları Ve Mağduriyet

10 Temmuz 2025 11:23