Sıfır Aldığım Volkswagen Golf Lastikleri

Musa
24 Şubat 2024 13:2312.203

Sıfır Volkswagen Golf aldım aracın üzerindeki lastikleri görünce şok oldum. Ne hayallerle aldığım Golf 8 hayatımda hiç duymadığım bir lastik markası "nexen" le gelmiş. Piyasa araştırmalarımda lastik fiyatının 1.600-1.700 TL olduğunu gördüm. Doğuş Otomotiv e bu lastiklerin sıfır Golf e yakışmadığını ve bu lastiklere güvenip uzun yola çıkamayacağımı, aracımın lastiklerinin kaliteli bir marka ile değişimini talep ettim fakat oyalayıcı cevaplar verildiğini ve sorunu başkalarına paslandığını gördüm.

18 Mayıs 19:42

28 şubatta aldım ben aracı siz aracı satın aldıysanız ne zaman aldınız?

18 Mayıs 19:39

Merhabalar, bende aynı durumdayım ama benim aracın lastiği laufenn marka coğu araçta nexen lastik takılmış. Bayideki servis kısmında çalışan personel bile laufenn duymadım görmedim diyenler var. Ve şu an araçta direksiyonu bıraktığımda sağa doğru kayma problemi yaşıyorum (sizde böyle bir durum var mı).

Muhammet
Muhammet
18 Eylül 2024 22:426.031

İyi günler temmuz 2024 yılında Doğuş Oto araçlarından Golf 8.5 2024 model araç aldım. Araç alındıktan sonra toprak yolda...

Volkswagen Yeni Araç Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Volkswagen Araç Direksiyon Simidi Derisindeki Çatlaklar Ve Garanti Süreci Şikayeti

Sabri
6 Nisan 2024 15:1224.369

2021 model Volkswagen Golf 8 aracımın direksiyon simidinin derisinde çatlaklar oluştu, görsellerde görüldüğü gibi çatlak...

1 Destek2 Yorum

Volkswagen Golf 8 Arıza

Neslihan
Neslihan
19 Haziran 2023 23:3527.307

2022 yolunda öztürk otomotivden sıfır olarak almış olduğum golf8 aracım henüz 3000 km'de iken motor arızasını vermiş olu...

Tümünü Gör
Volkswagen CC Dokunmatik Arızası

Volkswagen CCDokunmatik Arızası

Mutlu
Volkswagen Kaza Anında Emniyet Kemeri Kopması Hayatımı Tehlikeye Attı

Volkswagen KazaAnında Emniyet Kemeri Kopması Hayatımı Tehlikeye Attı

Nihat
Volkswagen Tiguan Katlanır Aynadan Gelen Trim Sesleri!

Volkswagen TiguanKatlanır Aynadan Gelen Trim Sesleri!

Emre
Volkswagen i4 Pure 2025 Model Arızalı!

Volkswagen i4 Pure2025 Model Arızalı!

Erhan
Volkswagen Caddy Airbag Lambası Sorunu!

Volkswagen CaddyAirbag Lambası Sorunu!

Habip
Volkswagen Vosmer İzmir Bornova Bayiiden Alınan Crafter Mağduriyeti!

Volkswagen Vosmerİzmir Bornova Bayiiden Alınan Crafter Mağduriyeti!

Ökkeş
Golf Logo