Vivo Wi-Fi Bağlanmıyor Kopuyor

Şefik
19 Kasım 2023 13:50

Media Markt tan almış olduğum Vivo y22s 128 GB telefonumda sürekli sinyal sorunu yaşıyorum. Ben fark etmezsem saatlerce telefon sinyal almıyor. Açıp kapatmak gerekiyor. Vivo ile iletişime geçtim iade talep ettim. Geri dönüş yapmadılar. Canlı destek Vivo ile iletişime geçtim aldığınız yerle iletişime geçin dediler (sanki telefonu Media Markt üretti) Media Markt ile iletişime geçtim sim kart taktığım için iade alamayacaklarını söylediler. Sim kart takmadan, cihazı kullanmadan sorunlu olduğu anlaşılamayacağı bir gerçek. Yeni almış olduğum telefondaki kronik sorundan kaynaklı servise göndermek istemiyorum. Vivo'dan çok acil bir şekilde sorunumun ve talebimin çözüme kavuşturulmasını istiyorum. Sürekli Wi-Fi de kopma yaşıyor ve bir wi-fi'ye bağlanamıyorum acaba Bunun nedenini öğrenebilir miyim.

Sefa
Sefa

Hocam aynı sorunu yaklaşık 2 haftadır bende yaşıyorum. Muhtemelen yaptıkları güncellemeden kaynaklı kopma yaşanıp tekrar bağlanmıyor. Otomatik bağlan seçeneği işaretli olmasına rağmen kopma olduğunda geri bağlantı kurmuyor. Çözüm önerisi varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Güzel sonuçtan memnun değil

Vivo Y36 Wi-Fi Bağlantısı Kesilmesi

Güzel
26 Kasım 2023 10:10
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
29 Kasım 2023 13:19
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
11 Temmuz 2023 14:39