Eğitim Paketlerinde Hayal Kırıklığı Ve Teknik Sorunlar

12 Kasım 2024 15:28

Vitamin Eğitimden 5. Sınıf paketi satın aldım aldığıma alacağıma pişman oldum. Müfredat değişikliği vs. Bahane edip haftalarca içerikleri açmadılar. Şimdi de çocuğum yetiştiremiyor. Ayrıca içeriklerde bir sürüde teknik hata var.
Geçen senede büyük çocuğuma Raunt tan 9. Sınıf paketi almıştım oda boşa gitti
Gerçekten paramızı boşa harcıyoruz.
Ben Sebit e tavsiyede bulunuyorum onu da kaile almıyorlar. Ben bir daha paket almayacağım

24 Mart 2025 16:15 (Şikayetten 4 ay sonra)

Merhaba, Vitamin'le ilgili geri bildiriminiz üzerine ekip arkadaşlarımız size ulaşmış ve memnuniyetinizi sağlayacak şekilde konuyu çözüme kavuşturmuşlardır. Ortaokul sürecinizin verimli bir şekilde ilerlemesini dileriz. Vitamin'le ilgili her konuda bize ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Vitamin Ekibi

Mustafa sonuçtan çok memnun

01 Şubat 2025 17:13
"Teşekkürler selim bey."

Vitamin Eğitim 5. Sınıf Kitapları Göndermiyor

24 Eylül 2024 20:37
İye sonuçtan hiç memnun değil

Vitamin Eğitim Ve Türk Telekom'dan Fazla Tahsilat Ve Hizmet Süresi Sorunu

12 Ağustos 2025 13:14
Evsar sonuçtan hiç memnun değil

Vitamin Eğitim Satın Aldığım Eğitim Paketinde Sürekli Video Kesintisi ve Destek Sorunu

18 Eylül 2025 18:44