Vıpcars.com'dan Depozito İadesi Sorunu: 50 Günlük Mağduriyet

Vıpcars.com şirketinden Skyscanner aracılığı ile araç kiraladım. Dönüşümün üzerinden 50 gün geçmesine rağmen araç kiralama ile ilgili çekilen depozitonun iadesi yapılmıyor. Bu firmadan hizmet almak konusunda temkinli olun, mağduriyetim çok büyük oldu. Defalarca yazışmaya rağmen halen hizmet sağlayıcı firmaya suç atıp ödememi yapmıyorlar.

1 Destek
26 Aralık 2024 22:09 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Merhaba Ekip, vıp Cars'tan selamlar! Vıp Cars tarafından güvenlik depozitosunun alınmadığını bildirmek isteriz. Vıp Cars yalnızca bir aracı şirkettir ve güvenlik depozitosu, müşteriye aracı sağlayan araç sağlayıcı şirket tarafından alınır. Lütfen müşterinin rezervasyon numarasını bize bildirin, böylece kontrol edebilir ve müşterinin tedarikçiden geri ödeme almasına yardımcı olabiliriz. İyi günler

Murat
26 Aralık 2024 23:18

Müşteri hizmetlerinizle de tam 35 gündür yazışıyorum, her defasında sorunu çözeceklerini, AMEX Cars a yazdıklarını iletiyorlar ama hiçbir gelişme yok, para iademi alamıyorum.

Depozito 30 Gün Geçmesine Rağmen İade Edilmedi, Müşteri Hizmetleri İlgisiz Kaldı

Vıp üzerinden araç kiralama yaptım. Bosna hersek'te araç kiralama noktasına gittiğimde 1100 euro depozito aldılar 30 iş ...

2 Destek

Dmr Car Araç Kiralama Deposito İadesinde Uzun Bekleyiş

16 Ocak 2024 16:051.185

Dmr Car Araç Kiralama, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan araç kiraladım ve teslim ettim. Bana 21 gün içerisinde depozitomun...

1 Destek

Dmr Car Araç Kiralama Depozito İadesi Yapmıyor

20 Kasım 2023 14:43642

"Şikayeti yazdıktan yarım saat sonra ücret iadesi geldi, teşekkürler"