Filiz sonuçtan memnun

Vıp Cars Araç Kiralama Kabusu

08 Aralık 2024 00:48
Filiz'in Teşekkür Mesajı
“Vip cars ödemeyi iade etti. Teşekkür ederim. Ama bu sorun Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için önemli. Bunu çözmeleri gerek. Vip car firmasının Antalya'da iş yaptığı ve araba kiralayan firmada sıkıntı var. Allmeet isimli bu firma pos cihazına dcc ( yani yabancı ülke kredi kartından çekilen para) yazıp depozit çekmeye çalışıyor. Bunu düzeltmeleri lazım. Türkiye Cumhuriyeti kredi kartına sahipseniz bizden araba kiralayamazsınız yazarlarsa sorun olmaz. Dcc sadece yurt dışı kredi kartına hizmet veren bir sistem. Allmeet firması kartınız işlem yapmıyor diye yanıltıyor halkı. İşlem yapılamaz oysa ki. Dcc yazıyor zira para çekerken. Sonra da onay vermedi diyerek kendilerinden ek sigorta kasko vs ödeyerek alırsanız yaparız diye sigorta satmaya çalışıyorlar. Yanlış olan bu. Vip car dan yurt dışına gittiğimde araba kiralarım zira işini takip eden bir firma. Hem aradılar, hem mail attılar. İlgililer.”

Skyscanner internet sitesinden 2 Kasım 2024 tarihinde 35 günlük araç kiraladım. Antalya havalimanından aldılar bizi. Personel ilk önce kiralama şartlarından haberiniz var mı dedi? Şaşırdık bu soruya. Zira ön ödemeyi yaptık, gün içinde de Findeks raporu vs için görüşmüştük. Bir şey demediler. Ofiste depozit çekmek istedi. QNB Finansbank kartımı taktı pos cihazına. Çekemiyor dedi. Akbank kart verdim. Dalga geçer gibi bu da vermiyor dedi. Bunlar herkesi saf görüp milletle oyun oynuyorlar. Burası Türkiye. Bunları da kimse kontrol etmediği için herkesi kolayca kandırabiliyorlar. Ben Türk olduğum için kredi kartım da Türk Bankasına ait ve bu ülkede Türk Lirası kullanılıyor. Bu firma pos cihazına euro depozit yazıyor. Tabii ki vermez, çünkü Türkiye'nin para birimi euro değil. Tamamen oyun. 2 bankayı da aradım. Euro depozit çekilemez dediler. Bunlar da saf sanıyor herkesi. 325 euro ek para ödeyin, ek sigorta yapalım o zaman t. L. Depozit alırız dediler. Bu firma hakkında yorumları okumuştum. Tam detaylı anlatamamışlar. Kartın limiti ile ilgili sanmışlar. Oysa numara çeviriyorlar. Bu tip firmaları her yere şikayet etmek lazım. Araba kiralayamadığım gibi havalimanında saatlerce bekledim. Skyscanner internet sitesinden vip car'dan yapmıştım işlemi. Onlar da Antalya'da bu firmaya yönlendirdiler. Çok mağdur insan var. Vip car da halen yaptığım ön ödemeyi iade etmedi.

Filiz
Filiz
20 Aralık 2024 14:49

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Araç Kiralama Firmasının Euro Depozit Oyunları Ve Mağduriyet

08 Aralık 2024 00:48
Leo sonuçtan hiç memnun değil

Europcar Türkiye'de Depozito İadesi Sözleşmeye Aykırı Ve Eksik Yapıldı

12 Temmuz 2025 12:45
europcar-turkiyede-depozito-iadesi-sozlesmeye-aykiri-ve-eksik-yapildi-3.jpg
europcar-turkiyede-depozito-iadesi-sozlesmeye-aykiri-ve-eksik-yapildi-2.jpg

14 Haziran 2024 16:25
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertuğrul
09 Ekim 2024 21:21