Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Viessmann Şikayet Müşterisini Mağdur Etme

01 Ekim 2024 20:58

Viessmann marka kombiyi 9 ay önce aldım. 1 kış sezonu kullandıktan sonra kombi su kaçırma yaptı. Servisi çağırdım, fabrika hatası olup su hortumlarının değişmesi gerektiğini söylediler. Bu su kaçağı kaynaklı dokunmatik kontrol paneli arızalandı. Servis, ilk önce hortumları, 1 hafta sonra ekranı değiştirdi fakat kombi kendi kendine yanıyor. Yanmaya başladığında dokunmatik işlemiyor. 7 kez servis onarım için geldi fakat arıza giderilmedi. Değişim talep ediyorum fakat müşteri hizmetleri, servis rapor sunması gerektiğini söylüyor. Servise söylüyorum, servis müşteri onarım kabul etmeyip değişim istiyor diyor. Viessmann gibi bir markanın müşterisini bu kadar mağdur etmesini anlamıyorum. Kimseye önermiyorum. 1 buçuk aydır sıcak su kullanamıyorum. Kış ayı geliyor ve benim sorunum çözülmedi.

01 Ekim 2024 21:47 (Şikayetten 48 dakika sonra)

Sayın müşterimiz; Şikayetiniz ilgili birimimize iletilmiş olup, en geç 2 iş günü içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Viessmann Isı Teknikleri Tic. A.Ş. 4449092

Ozan
Ozan
12 Ekim 2024 10:15

10 gündür servis gelip sorun çözülmedi yaklaşık 2 ay oldu 7 kez servis gelip sorun çözülmedi kimseye bu markayı önermiyorum

Hüseyin sonuçtan çok memnun

31 Ekim 2023 18:30

Her Kış Tekrarlayan Kombi Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği

29 Eylül 2025 22:52
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2024 10:15
Viessmann Isı Sıcak Su Problemi Ve Servis Mağduriyeti