Elif sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2024 20:01

Kocaeli Mobesko şubesindeki vies Home mağazasından haziran ayında tüm evimiz için mobilya siparişi vererek 3 oda dizdik. İlk etapta salon takımı koltuklarının ayakları hepsi birbirinden farklı renkte geldi. Ayakların değişimi ekim ayında oldu. Salon takımına aldığımız bir adet berjere ilave olarak temmuz ayında bir berjer daha sipariş ettik. Berjer ekim ayında geldi fakat ayak rengi diğer berjerden çok farklıydı. Sorunu çözeceklerini ilettiler. Sonrasında gelen 2 berjer rengi de mevcut berjer ile tutmadı. 3. Gönderdikleri berjer de 2 kasımda defolu olarak geldi. Evlilik nedeniyle tüm evimizi bir mağazadan alalım bütünlük olsun istemiştik fakat evlendiğimizden beri her hafta sonu evde berjer beklemekle geçti. Tek bir berjeri doğru renkte göndermek bu kadar zor olmamalıydı. Süreç içerisinde de biz aramadan tarafımıza hiç bilgi verilmedi. Müşteri memnuniyetine verilen önem sadece parayı alana kadarmış. Paranızla rezil olmak istemiyorsanız tercih etmemenizi öneririz.

Bu şikayeti yayınladıktan sonra firma sahibi tarafından 6 kasımda arandım. Şikayeti kaldırmamı ve süreci devraldığını, doğru renkte berjerin tarafımıza gönderileceğini iletti. Aradan 1 aydan fazla zaman geçince 11 aralıkta firmayı aradık ve bilgi istedik. Hemen dönüş yapacaklarını ilettiler. Dönüş yapılmayınca 16 aralıkta tekrar biz aradık. Bu sefer de teslimatı 21 aralıkta yapacaklarını ilettiler fakat gelen giden olmadı. Berjeri göndermeyeceğiz demek yerine bizi oyalamayı tercih ettiklerini düşünüyoruz. Alışveriş yapmak için gittiğinizde etrafınızda dört dönen insanlar en ufak bir sıkıntıda arkanızda durmuyorlar. Yeni evlenecek ve mobilyalarını araştırarak alacak arkadaşlara yol gösterici olması adına şikayetimizi tekrar yayınlıyoruz. Biz uğraştık siz uğraşmayın.

05 Eylül 2025 17:41 (Şikayetten 8 ay sonra)

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2025 18:07

23 Kasım 2024 00:21