Vichy Şampuan Etkisini Yitiriyor

Vichy Şampuan Etkisini Yitiriyor
Yusuf
22 Ocak 2024 08:31

Vichy Dercos şampuanının etkisini belli bir zaman sonra yitirdiğini fark ettim. Yaklaşık 3 yıldır bu şampuanı kullanan biri olarak, üretimden sonra paket açılsın ya da açılmasın, içerisindeki etken madde (turuncu renkli olan) şampuanın dibinde çökelmeye başlıyor. Bu etken madde şampuanın dibinde çökelince, şampuanın saç derisinde istenilen etkiyi göstermesi imkansız hale geliyor. Şu an fiyatı yaklaşık 25-30 dolar bandında olan bir şampuanın daha iyi performans göstermesi beklenir. Eğer bu durum bilinçli bir eskitme tarzı yapılan etik olmayan bir pazarlama çalışması değilse, ürünlerin daha küçük şişelerde ve daha kısa kullanım ömürlü olarak piyasaya sürülmesi ve daha uygun fiyata satılması gerektiğini düşünüyorum. Mevcut üründe ciddi anlamda haksız bir kazanç sağlanma durumu var. Vichy yetkilileri gerçekten samimi bir şekilde çözüm bulmak istiyorlarsa, öncelikle elimizdeki eski üretim tarihli ürünleri yenileri ile değiştirerek kullanıcıların mağduriyetini gidermelidir.

22 Ocak 2024 16:01 (Şikayetten 7 saat sonra)

Ezgi
27 Eylül 2024 15:01

Enes
15 Mayıs 2024 14:34
Vichy Dercos Şampuan Kepek Yapıyor

Vichy Dercos Şampuanı Saçlarımı Yağlandırdı Ve Müşteri Hizmetleri Yardımcı Olmadı

Ecem
10 Mart 19:00
Arife sonuçtan hiç memnun değil

Arife
25 Ocak 2024 13:23