Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Viagogo Beklenmedik Bilet Çekimi Ve İptal Sorunu

Zeynep
12 Aralık 2024 14:03

Viagogo, izinsiz bir şekilde kartımdan 228 bin TL'lik konser bileti çekti. Sitede dolanırken toplam fiyatı görmeye çalışıyordum, fakat ödeme alması için izin vermememe rağmen tam olarak 228 bin TL'lik konser biletini kartımdan çekti. Sonra ben bu bileti almaya onay vermedim, fiyata bakıyordum, benden habersiz çektiniz, iptal edin dediğimde iptal politikalarının olmadığını ancak bileti tekrardan satışa sunabileceğimi söylediler. Bileti satışa çıkarıp çıkaramayacağıma bakarken satış için benden 25 bin tl de komisyon istediklerini, yani bilet parasını çıkarmam için en az 250 bin tl'den satışa çıkarmam gerektiğini gördüm. Bilet satış fiyatı ilk girdiğimde 218,57 TL görünüyordu, ki nokta ve virgülü de yanlış yazıp toplam tutar göstermeden ve ödeme al gibi bir butona basmadan paramı çektiler. Hemen banka kartımı kapatıp işlem itirazı yaptım ama bir sonuç çıkmadı. Ayrıca zorla sattıkları bilete baktığımda öyle bir konser günü ve saati de olmadığını gördüm.

Şeyma
Şeyma

Merhaba ben bugün aynı şeyi yaşadım site üzerinden, nokta virgül konulmamıştı. Siz çözüme ulaştınız mı acaba

Cemile
17 Eylül 2024 18:30
Viagogo'da Bilet Satışı Ve İptal Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Viagogo'dan Alınan Biletlerde Mağduriyet Ve Yüksek Komisyon Sorunu

Sinan
17 Ekim 2024 20:24
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Viagogo'dan Yanlışlıkla Alınan Biletlerde İade Sorunu Ve Erişilemeyen Çözüm

02 Aralık 2025 14:55