Vet360 Veteriner Kliniği Aşı Gibi Basit Bir Şeyde Bile Yavrumu Enjeksiyon Yarası Yaptı

02 Aralık 2023 21:38

9 aylık yavrumuzu sahiplendiğimizden beri Folkart Life'da bulunan Vet360 kliniğine götürüyorduk. Başta çok ilgili bir vet hekimimiz vardı orada çalışan daha sonra o kişi ayrıldı ve tüm işlemleri sahibi yapmaya başladı.

En son iç dış parazit yaptırmaya gitmiştik kesinlikle bir gıdım sevgi göstergesi bile olmadan sanki hayvan değil de bir eşya gibi sert sert hareketler sergileyerek popodan ateş ölçümü yapıp aşılarını yaptılar ama hayvanımın canı çok acıdı ve agresifleşti.

Bir hafta sonra kedimin sırtında bir yumru olduğunu fark ettim başka bir vet hekime götürdüğümüzde enjeksiyon yarası olduğunu söyledi. Aşı gibi basit bir işlemde bile kedimi yaralamayı başarmışlardı!

Aşı karnesi ve diğer yapılan işlemleri, verilen önerileri, satılan vitaminleri yeni vet'imle paylaştığımda ise tamamen boş ve ticari bir işletme olduğunu işte o zaman anladım.

Karnede görünen aşılar en ucuz aşılarmış. Yapılan iç dış parazit sadece damla olarak yapılabilirmiş. Ayrıca sattıkları vitamin yerine o vitaminleri karşılayacak bir mama kullanılabilirmiş gibi gibi.

Ve yapılan başka gereksiz işlemler. Lokasyonundan dolayı iyi olabileceğini düşündüğüm bu vet'i ve bir aşıyı dahi yapamayan yeri her yerde ifşalayacağım ki başka yavrularımıza zarar gelmesin

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Vet34 Veteriner Kliniği Pişman Etti

08 Şubat 2024 12:13

Pet Clinic (Ankara) Pet Clinic Kalitesiz Hizmet

22 Ağustos 2023 06:20
Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

Kariyer Veteriner Kliniği (Balıkesir) Pişman Oldum

16 Ocak 2025 13:48