Özel Çubuk Veteriner Kliniği Anestezili Hayvan Ve Viral Hastalık Sorunu

29 Temmuz 2024 09:57

Bundan yaklaşık bir ay önce kedimizi kısırlaştırma operasyonu için bu kliniğe bıraktık. Verdiğimiz ücretin içerisine hem röntgen hem de kan tahlilinin dahil olduğu söylendi (kliniklerinde röntgen olmadığına dair de duyumlarım var ). Ve bu işlemler yapıldı mı bilmiyoruz. Hayvana operasyondan sonra yakalık takılmadı ve ikinci gün kontrole gittiğimizde hayvanın yarası açılmış durumdaydı yakalık takıp gönderdiler.

Pos operasyon sürecinde 4. Günde yaranın tekrar dikilmesi gerektiğini ve anestezi verip zımbalayacaklarını söylediler 6 gün boyunca o klinikte kaldı, yavrumu her gün görmeye gittim. 6. Günün sonunda karma aşısı zamanı geldiğini aşı olup olamayacağını sordum çünkü kendileri lösemi vs aşıları olması gerektiğini söylediler. Aşı olmasında hiçbir sorun olmadığını söylediler. Bakın buraya dikkat çekiyorum çünkü bunu hangi veterinere sorsam bunun tamamen yanlış bir işlem olduğunu söylediler.

Hayvanım 3 gün yemek yemedi ne yese kustu. En sonunda koşa koşa yine götürdüm ve iştah için iğne vurdular, hayvan yine derbeder halde defalarca kustu. Sonrasında 3 gün serum aldı ve hayvanınız iyileşti akşam gelin alın dendiği anda ben hayvanımın fip olduğunu öğrendim. Tüm değerler normalin çok altında çıktı başka bir klinikte yaptığımız testlerde. Ben bu kliniğe hakkımı helal etmiyorum. Benim hayvanım hastaysa en başından beri bunun paraya dahil ettik dedikleri testlerde çıkması gerekirdi, ya da ameliyata almamaları gerekirdi.

Benim kızım fiple savaşamadı ve melek oldu. Vebali sizlerin üstünüze. Nasıl bir tahsil aldınız ki bağışıklığı düşmüş iki kere anestezi almış bir hayvana daha toplamadan karma aşı gibi ağır bir aşı vurabiliyorsunuz? Google yorumlarda bunu paylaştığımda ise kedimi bebekliğinden beri takip ettiklerini söylediler. Ancak ilk defa kısırlaştırma ameliyatında gitmiştik.

Muayene ettikleri kediyi hatırlamıyor oluşları da çok ayrı bir fiyasko. Verdikleri cevapta bana iki anesteziden sonra vurdukları aşıyı açıklayamadılar bile.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Kocatepe Veteriner Kliniğinde Yaşadığım Mağduriyet

03 Temmuz 2023 23:38

Patika Veteriner Kliniği Memnun Kalmadım

28 Eylül 2023 10:15
Patika Veteriner Kliniği Memnun Kalmadım

17 Temmuz 2024 20:22

Pet Anka Veteriner Kliniği Tarihi Geçmiş Aşı Skandalı

19 Aralık 2024 16:25

Erbil Veteriner Kliniği (Manisa) Yanlış Teşhis!

27 Temmuz 2024 21:01
Erbil Veteriner Kliniği (Manisa) Yanlış Teşhis!