Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Annem Akıllı Lens'ten Sonra Görmemeye Başladı!

21 Ağustos 2024 22:33

Kaynarca Veni Vidi Göz Hastanesi'nde annem iki gözünden de akıllı lens ameliyatı oldu. İlk gün sadece mükemmel görürken diğer günler görmeleri yavaş yavaş kaybolmaya başladı. Veni Vidi Hastanesi ameliyat için 100 bin, muayene için 4-5 bin arası para almayı ihmal etmedi ve doktorumuz tamamen doktorluktan uzak cevaplar veriyor. 'Siz psikolojik olarak görmüyorsunuz, aslında hiçbir şeyiniz yok.' tarzında cevaplar aldık. Sonra bizi Ataşehir Veni Vidi'ye yönlendirdi. Kendisi anlamadığı için orada 5 dakikalık görüşme için hastanenin sekreterleri 3 saat bekletti randevumuz olduğu halde, bizden sonra gelen hastaları sürekli aldılar ve her sekreterin yanına gittiğimde 'Alacağız sizi şimdi.' deyip 3 saat bekledim. Güç bela randevuya kendimizi zorla aldırttık. Doçent doktorumuz 'Gözünüzde kireç var, 6 ay gelmeyin.' dedi. Annem görmediği için işten atıldığını söylediğinde doktorunuz 'İş yeriniz bahane bulmuş.' gibi gereksiz ve yersiz, mesleğinden uzak bir cevap verdi. Biz 3 saat bunu duymak için mi bekledik? 6 ay gelmeyin nasıl bir üslup? Ben randevuma neden saatimde giremiyorum? Sekreterleriniz çok saygısızlık ettiler. Tekrar randevu oluşturma yapacaklardı, onu bile yapmamışlar. 'Ameliyatı yaptık, paramızı aldık, ne yaparsanız yapın.' demek mi bu? Sizin hastanenizde çalışan doktorların doktor olduğundan bile şüpheliyiz.

26 Ağustos 2024 12:35 (Şikayetten 4 gün sonra)

Yorumlar (6)

Turk
Turk

Bunları bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler. Büyük bir kayıp ve belkide ölene dek sürecek acılardan bizi uzaklaştırdınız. Zaten yaptırmak istememe rağmen içimde hep bir şüphe vardı. Müteşekkirim

Cihangir
Cihangir

Sonuç almadıysanız CİMER e başvurun. Soy gün culuk. 100.000 TL ne demek.

Hande

Maalesef. Gözlerimi mahvettiler ama utanmadan, sizin psikolojik probleminiz var, görme probleminiz yok dediler. En son kuruluk testi için gittiğimde, 3 saat beklettiler. Tek amaçları yeni lazer tedavi uygulayıp daha fazla kar yapmak. Hiç utanç, ahlak, etik kalmamış bu kliniklerde.

Begüm

Veni vidi'de doktorların hepsi aynı cümleyi kuruyor. Psikolojik olarak göremiyorsunuz. Bu ticarethane yıllarca bu şekilde ayakta kalabilmiş anladığım kadarıyla. Çok geçmiş olsun

Hande

Veni Vidi Antalya'da akıllı lens ameliyatı sonrası aynı problemleri yaşadım. Doktor psikolojik olduğunu söyleme kustahliginda. İsimi kaybettim. 16 ay geçti. Gözlerim çok kotu. Hayatin keyfi kalmadı.

Begüm

İstanbul da yaptırmıştık bizde. Sanırım Veni Vidi deki tüm doktorlara bu cümleyi tembihlemişler. Kadir Bey'di annemin doktoru

Zerrin sonuçtan çok memnun

07 Aralık 2023 21:43
"Benimle ilgilenen, çözüm üreten Dr. Ve tüm personele teşekkür ediyorum, umarım yeni komplikasyonlarla karşılaşmam"
Halime sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 00:47
Kampanya Karışıklığı ve İlgisizlik Sorunu
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Göz Ameliyatı Sonrası Sürekli Sorunlar Ve İletişim Eksikliği

05 Şubat 2025 18:00