Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Annem Akıllı Lens'ten Sonra Görmemeye Başladı!

21 Ağustos 2024 22:3354.878

Kaynarca Veni Vidi Göz Hastanesi'nde annem iki gözünden de akıllı lens ameliyatı oldu. İlk gün sadece mükemmel görürken diğer günler görmeleri yavaş yavaş kaybolmaya başladı. Veni Vidi Hastanesi ameliyat için 100 bin, muayene için 4-5 bin arası para almayı ihmal etmedi ve doktorumuz tamamen doktorluktan uzak cevaplar veriyor. 'Siz psikolojik olarak görmüyorsunuz, aslında hiçbir şeyiniz yok.' tarzında cevaplar aldık. Sonra bizi Ataşehir Veni Vidi'ye yönlendirdi. Kendisi anlamadığı için orada 5 dakikalık görüşme için hastanenin sekreterleri 3 saat bekletti randevumuz olduğu halde, bizden sonra gelen hastaları sürekli aldılar ve her sekreterin yanına gittiğimde 'Alacağız sizi şimdi.' deyip 3 saat bekledim. Güç bela randevuya kendimizi zorla aldırttık. Doçent doktorumuz 'Gözünüzde kireç var, 6 ay gelmeyin.' dedi. Annem görmediği için işten atıldığını söylediğinde doktorunuz 'İş yeriniz bahane bulmuş.' gibi gereksiz ve yersiz, mesleğinden uzak bir cevap verdi. Biz 3 saat bunu duymak için mi bekledik? 6 ay gelmeyin nasıl bir üslup? Ben randevuma neden saatimde giremiyorum? Sekreterleriniz çok saygısızlık ettiler. Tekrar randevu oluşturma yapacaklardı, onu bile yapmamışlar. 'Ameliyatı yaptık, paramızı aldık, ne yaparsanız yapın.' demek mi bu? Sizin hastanenizde çalışan doktorların doktor olduğundan bile şüpheliyiz.

26 Ağustos 2024 12:35 (Şikayetten 4 gün sonra)

Begüm Y. Merkezimizde yaşamış olduğunuz deneyiminizi bize ileterek, hizmet kalitemizi geliştirme, sürekli iyileşme çabamıza katkınız için teşekkür ederiz. Yetkililerimiz, şikayetinizi olabildiğince hızlı değerlendirip size dönüş sağlayacak. Her türlü öneri ve görüşlerinizi bizlere iletebilirsiniz.

Yorumlar(6)

10 Ağustos 2025 21:39

Bunları bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler. Büyük bir kayıp ve belkide ölene dek sürecek acılardan bizi uzaklaştırdınız. Zaten yaptırmak istememe rağmen içimde hep bir şüphe vardı. Müteşekkirim

25 Kasım 2024 22:22

Sonuç almadıysanız CİMER e başvurun. Soy gün culuk. 100.000 TL ne demek.

Hande
Benzer Şikayeti Var
10 Ekim 2024 14:39

Maalesef. Gözlerimi mahvettiler ama utanmadan, sizin psikolojik probleminiz var, görme probleminiz yok dediler. En son kuruluk testi için gittiğimde, 3 saat beklettiler. Tek amaçları yeni lazer tedavi uygulayıp daha fazla kar yapmak. Hiç utanç, ahlak, etik kalmamış bu kliniklerde.

Hande
Benzer Şikayeti Var
7 Ekim 2024 00:53

Veni Vidi Antalya'da akıllı lens ameliyatı sonrası aynı problemleri yaşadım. Doktor psikolojik olduğunu söyleme kustahliginda. İsimi kaybettim. 16 ay geçti. Gözlerim çok kotu. Hayatin keyfi kalmadı.

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Veni Vidi Hastanesinin Haksızlıkları

7 Aralık 2023 21:4341.736

"Benimle ilgilenen, çözüm üreten Dr. Ve tüm personele teşekkür ediyorum, umarım yeni komplikasyonlarla karşılaşmam"

Kampanya Karışıklığı ve İlgisizlik Sorunu

13.09.2024 tarihinde Antalya Veni Vidi Göz Hastanesi'nden 28.09.2024 tarihi için randevu oluşturdum. İletişim merkezi il...

1 Yorum

Öne ÇıkanKonular