Valve Cs2 Deki Sorunlar

Renkli
Renkli
24 Temmuz 2024 18:17848

Sorunumuz cs2, cs:GO dururken niye cs2? Hitbox'lar çok kötü, mermiler gitmiyor. Oynadığımız oyundan soğuduk. Benim oyunda 720 saatim var.

Bu oyunu eskiden seve seve oynarken şimdi hilelerden ve bu hitbox sorunları yüzünden oynayamıyorum. Eskisi gibi mermiler gitmiyor, spray atamıyorum. Valve, sana sesleniyorum, cs:GO'yu geri getir.

Adamlar hoplaya zıplaya mermi atıyorlar, biz yerdeyken vuramıyoruz. Adamlar koşarak, depar atarak vuruyor. Saçma sapan bir sistem, yazıklar olsun.

2 Ağustos 2024 22:10

Cs2 artan hileler seçkinler aktif iken gelen hileler, artık bu tarz durumlardan bıktık hileler yüzünden oyun oynanmaz oldu, valve sanan sesleniyorum ya şu oyuna adam akıllı bir koruma getir, bu oyundan bıktık artık, şimdi bir video atacağım, dikkatli izle tamammı valve canım abim :) )

Hewal
Hewal
2 Ocak 2025 22:12

Bir şey soracağım ben cs ye girince normal bir problem yok ama 4:3 çözünürlüğe alınca ekran siyah oluyor çözümü var mı?

Haksız Ban Ve Anlam Veremediğim Oyun Sorunlarıyla Karşılaştım

Emirhan
Emirhan
18 Haziran 2025 12:49581

CS2'den kalıcı olarak banlandım. Ne hile ne de farklı bir uygulama kullandım. Oyunun mekaniklerinde de problem var; ateş...

2 Yorum

Valve'nin Hilecilerle Mücadele Eksikliği

Abdussamed
Abdussamed
3 Aralık 2024 20:59448

Valve şirketinden şikayetçiyim. Bu cs 2 vesaire oyunları yönetiyorsunuz eyvallah ama neden hilecilere savaş açılmıyor. N...

1 Destek