Renkli sonuçtan hiç memnun değil

Valve Cs2 Deki Sorunlar

Renkli
24 Temmuz 2024 18:17

Sorunumuz cs2, cs:GO dururken niye cs2? Hitbox'lar çok kötü, mermiler gitmiyor. Oynadığımız oyundan soğuduk. Benim oyunda 720 saatim var.

Bu oyunu eskiden seve seve oynarken şimdi hilelerden ve bu hitbox sorunları yüzünden oynayamıyorum. Eskisi gibi mermiler gitmiyor, spray atamıyorum. Valve, sana sesleniyorum, cs:GO'yu geri getir.

Adamlar hoplaya zıplaya mermi atıyorlar, biz yerdeyken vuramıyoruz. Adamlar koşarak, depar atarak vuruyor. Saçma sapan bir sistem, yazıklar olsun.

02 Ağustos 2024 22:10

Cs2 artan hileler seçkinler aktif iken gelen hileler, artık bu tarz durumlardan bıktık hileler yüzünden oyun oynanmaz oldu, valve sanan sesleniyorum ya şu oyuna adam akıllı bir koruma getir, bu oyundan bıktık artık, şimdi bir video atacağım, dikkatli izle tamammı valve canım abim :) )

25 Temmuz 2024 01:07

Cs2 hitbox lar çok kötü, hileler arttı, mermiler gitmiyor, adamlar hoplaya zıplaya uça kaça vururken biz dururken mermi atamıyoruz, valve bunu düzeltmeni bekliyoruz. Eskiden zevkle güle güle oynadığımız oyunu şimdi söve söve oynuyoruz, daha doğrusu oynayamıyoruz.

Hewal
Hewal

Bir şey soracağım ben cs ye girince normal bir problem yok ama 4:3 çözünürlüğe alınca ekran siyah oluyor çözümü var mı?

Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Valve CS2'de Hileciler Ve Mermi İsabet Sorunları Oyun Keyfimi Ciddi Şekilde Azaltıyor!

Özkan
01 Kasım 2025 21:45
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Ban Ve Anlam Veremediğim Oyun Sorunlarıyla Karşılaştım

Emirhan
18 Haziran 2025 12:49
Abdussamed sonuçtan hiç memnun değil

Abdussamed
03 Aralık 2024 20:59