Arzu sonuçtan memnun

Vakko Valiz Devriliyor-tekerlekleri Farklı Boylarda!

04 Kasım 2023 10:51

2018 de Vakko'dan bir valiz aldım. Pandemi nedeniyle son bir-iki yıldır ancak 1-2 kere kullanmışımdır.
Her defasında çok zorluk çektim: denge sorunu vardı, bıraktığım yerden devriliyordu. Bunu ilk başta, çok doldurduğum için oluyor diye düşündüm. Ama, az doldurduğunda da aynı şey olunca tekerlerini incelemeye aldım: ilk bakışta benzer gibi görünen dört tekerden çapraz olarak ikisi küçük ikisi büyüktü! (daha önceden almış olduğum aynı valizin eşi ile karşılaştırdım, onun bütün tekerleri aynı boydaydı). Valizi aldığım mağaza ve ardından onların yönlendirdiği müşteri hizmetleri, iki senelik garanti süresi dolduğu için bir şey yapılamayacağını söylediler. Halbuki valizin problemi, kullanım sırasında oluşan bir sorun değil, üretime bağlı bir hataydı (ayıplı mal). Vakko gibi bir firma, süresi geçti diyerek bu sorunu düzeltmedi.

06 Kasım 2023 12:35 (Şikayetten 2 gün sonra)
06 Kasım 2023 12:35

Değerli Vakko Dostu, Geri bildiriminizle ilgili tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Vakko Kuruluşları’na göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vakko, Müşteri İlişkileri

31 Aralık 2023 00:45

Vakko Agora Mağaza Müdürü Sn. Sunay Şencan Hanım’a Müşteri İlişkileri Müdürü Sn. Müge Peşlük Hanım’a özenleri ve çabaları için teşekkür ederim. Gönderiyi yazdıktan çok kısa bir süre sonra bizimle iletişime geçtiler ve sürecin takibini devraldılar. Kısa bir süre içinde bavulun tekerlekleri değiştirildi.

Vahide sonuçtan hiç memnun değil

Vakko'nun Çanta Değişiminde Müşteri Mağduriyeti

Vahide
25 Kasım 2024 13:17

07 Temmuz 2025 18:10
vakko-canta-garanti-ve-musteri-hizmetleri-hayal-kirikligi-1.jpg
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
19 Aralık 2024 14:26
Vakko Çantamda Sürekli Deformasyon Sorunu
Selen sonuçtan hiç memnun değil

Vakko Ayıplı Ürün / İşlem Yürütme Sorunu

Selen
16 Temmuz 2024 16:16
Vakko Ayıplı Ürün / İşlem Yürütme Sorunu
Havva sonuçtan hiç memnun değil

Havva
08 Mayıs 2024 18:08