Tugba sonuçtan memnun

Vakko İadeyi Exchange Carda Yapıyor!

14 Mart 2024 14:00
Tugba'nın Teşekkür Mesajı
“Merkezden aradılar ilgilendiler ve hemen ertesi gün iademi yaptılar. Esenyurt outlet Vakko mağazasında İlknur hanım süreci Başarı ile tamamladı. Teşekkür ederim”

Vakko Airport outlet mağazasından oğluma 07.03.2024 tarihinde mont aldım. Denedi küçük geldi. 14.03.2024 tarihinde Esenyurt Vakko Outlet mağazasına gittim iade için pos cihazlarının Airport cihazı ile eşleşmediği için bana exchange card verebileceklerini aksi durumda aldığım mağazadan iade yapabileceğimi belirttiler. Viaport mağazası bana çok uzak bir yer ve oradan iade işlemini yapamayacağımı belirttim sorunu bir şekilde çözmelerini rica ettim ancak sorun çözülmedi. Exchange kartı alıp çıkmam gerekti. Oğluma mağazadan mont baktım yoktu. Şimdi hem 7.250 TL lik kart ödemesini hem de oğluma ihtiyacı olan montu almam gerekecek. Outlet mağazası arayacağım. Ürün almak için. Mağduriyetimin acilen çözülmesini talep ediyorum. Bir daha da asla ne Vakko ne Vakkorama ürünlerini almam kullanmam! Bu atada bu kart online da da kullanılmıyor kaçıncı yüzyıldayız acaba diye gerçekten bana sorgulattınız! Bu kadar mı amatörce iş yapıyorsunuz?

14 Mart 2024 14:04

Airport değil Viaport mağazası klavye hatası olmuş

14 Mart 2024 17:14 (Şikayetten 3 saat sonra)
15 Mart 2024 12:23

Değerli Vakko Dostu, Geri bildiriminizle ilgili tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Vakko'ya göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vakko, Müşteri İlişkileri

15 Mart 2024 13:10

Rukiye sonuçtan hiç memnun değil

Rukiye
14 Mayıs 2024 12:29
Mücella sonuçtan memnun değil

Mücella
21 Şubat 2024 00:24
Naime sonuçtan memnun

Naime
26 Eylül 2024 10:37
"Vakko sıkıntımızı giderdi. Özellikle Esenyurt mağaza Müdürü Sait Beye ilgisinden dolayı teşekkürler."

Meltem
04 Kasım 2023 23:55