Emre sonuçtan memnun

Vaillant Çözüm Merkezi Ve Yetkili Servisi Mağduriyeti

Vaillant Çözüm Merkezi Ve Yetkili Servisi Mağduriyeti
04 Eylül 2024 16:10

20.08.2024 tarihinde Vaillant Çözüm Merkezine F5 arıza bildirimi yaptığımız, garanti kapsamında olan kombi için 23.07.2024 tarihinde servis geldi ve fan soketinde arıza varmış, söktüm çıkardım düzeldi diyerek gitti. Ama arıza devam etti. Vaillant'ı tekrar tekrar aradık, sonrasında geldiler baktılar ve kablo demetinin değişmesi gerek dediler. Tamam dedik, her hafta aramamıza rağmen yine gelmediler. Kablo gelecek, bekliyoruz dediler. Kablo 16.08.2024 tarihinde geldi ancak bu sefer de eve geldiklerinde biz kombiyi sökmeyiz, usta çağırın dediler ve gittiler. Usta bulmaya uğraştım, buldum. Sürekli olarak Vaillant'ı aradım, ustayı ayarladım gelin diye ve nihayet bugün geldiler. Ustaya ayrı olarak ücret verdim ve kombiyi söküp kablo demetini değiştirdiler. 1.5 ay oyaladılar. Üstüne de kombi sökmesi için ustaya ücret verdim. Tam her şey düzeldi dedim ancak yine F5 hatası veriyor. Mağdur durumdayız ve hiçbir şekilde ilgilenen yok. Yetkili servis hiçbir zaman telefonu açmıyor. Vaillant Çözüm Merkezini aradığımızda her seferinde sorunu açıklamak zorunda kalıyoruz. Servis ilgilenecek ilettim deniyor ama gelen giden yok. Ayrıca sorun için kablolar değişecek denmesi ve kabloların bir şekilde 1.5 ay sonra değişmesine rağmen aynı sorun devam ediyor. Ödediğim ücretin iadesi bir yana, yaz günü 1.5 aydır kombisiz sıcak su olmadan yaşamaya çalışıyoruz.

04 Eylül 2024 16:11 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Vaillant Kombi Sorunları Ve Yetersiz Servis Hizmeti

24 Ekim 2024 17:23

Vaillant Kombi Arızasında Servis Gecikmesi Ve Belirsizliği Mağduriyeti

16 Ekim 2025 18:31
Ayşe sonuçtan memnun

21 Mart 2025 13:52
"Biraz uzun sursede sorun çözüldü teşekkürler"

Nagihan
22 Temmuz 2023 03:59